Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
možda da napravimo neki grupni čet na fb ili tako nešto, lakše za organizovanje
I sa meepom jebem te usta, i sa njim! hahahaha :D
Dobro de, sa invokerom čak umiješ i fino da odigraš ... Molim lepo, onaj SS naiksa u fontani je za klipove hahah:D
Nijesam nikad igra techies vs magina 1v1... Ne mogu da dobijem to protiv bilo koga ko zna da pomjera heroja i baci blink osim sa nekim gej stratom tipa wardovi na dogovorenom mjestu stun mine 5 rapiera i dagger i da se nadam da mi se neće primiti miss od baterflaja.
Ako si mislio ovo što smo radili 1v1 to ej bilo silencer vs magina...
A ako si mislio da ingame magina ne može da farmuje protiv techiesa nznm stvarno... Da ti support 2 sentri varda ti kupiš stout shield i imaš freefarm + free kil level 5+ na kraju krajeva moš i sam uzeti te wardove jer ako na takvom lejnu nemaš 100% CS i bar 40% deny onda nemam pojma stvarno što je problem :D
lolo
ma mislio sam na to kako objasnjavas dotu u tim dzinovskim postovima reko bih da si je doktorirao pa kao fora sabijas maginu sa malenim techisom. Nista, trula fora, nebitno :)
Ajde org nesto ali javite unapred, ja sam igrao samo sa Davidom i Grifinom ali nema ih nesto u zadnje vreme..
Hahha a nije trula fora nego ja kapiram fore kao sportski novinar lol :D
Nije da se sad nešto fenomenalno razumijem. igram solidno al ima i ođe likova koji su mnogo bolji... eee sad da ja imam malo bolji net a ne ovaj đe mi nikad na region select nije bilo zeleno kod pinga nego uvijek žuto bi bila neka druga priča, osim naravno u slučaju kobeta koji je moj sensei :D
Migli bi realno da se dogovorimo da igramo u nedelju uvece npr. Prijavi se nas 10 i biramo se ko za mali fudbal i igramo, sprdamo se i to.
KAPITEN! KAPITEN!!!!1
Ili još bolje kao na Winning eleven onaj stari što je bila ekipa Ševčenkovi i Ronaldinjovi prijatelji (mislim nijesu se tako zvale al tako smo to zvali lol) gdje bih pokupio moje saveznike u bitku protiv ovog zlotvora areija i njegovog dream tim stacka o kojem priča redovno. Šašava družina protiv vanzemaljaca i te munje.
Pobjedimo ih i onda cijeli Balkan u transu. Daily mail i newyork times pišu o nama.
Region: U Crnoj Gori se uvodi jednopartijski sitem. U Hrvatskoj srpski postaje službeni jezik uz Hrvatski. Srbija i Albanija konačno pronalaze zajednički jezik i dijele kosovo i makedoniju na pola. U Bosni se ne ratuje sljedećih 120 godina i svi žive kao da se nikad nijesu svađali. 100 hiljada novih radnih mjesta u svim državama ex yu.
Svijet: Njemačka se raspada i nikad se više neće vratiti da pokori cijelu Evropu a Amerika i Rusija zajedno slijeću na Mars i započinju kolonizaciju svemira. Bliski istok se smiruje i šiti i suniti kreću prihvatati jedni druge i grade jedno napredno društvo kao i Izrael koji počinje uvažavati ljudska prava. Šešelj se oslobađa svih optužbi i počinje da vodi jednu vrlo primjerenu politiku fokusiranu na ljudska prava i postaje neko mudo u UN. Kina postaje vodeća svjestka sila ali ukida komunizam i kreću da nas zatrpavaju svojom verzijom hentaija nakon što dobiju potpuno slobodan internet (što jebač neđe reče da bi se desilo) mada finansiraju istraživanje svemira najvećim dijelom.
Sport: Novak Đoković obara svjetski rekord u najvećem broju osvojenih onih turnira znate a Slovenija osvaja EP u fudbalu. Juventus prvak lige šampiona. Započinje regionalna fudbalska liga. Srbija vs Bosna finale EP u košarci.
Zabava: Stanija se udaje u Dubajiu. Half life 3 i nova sezona farme zvanično potvrđeni. Razvodi se Dara Bubamara.
amin
sto se mene tice mozemo opaliti lobby kad god hocete, ja sam za, rekoh to odavno. kome odgovara nedelja vece? kapiram da necete imati toliko obaveza, a i pazl rece da mu tad net najbolje sljaka.
mozemo se organizovati mi sa vukajlije, ako nas bude 10 jel, a mozemo i konacno odigrati tu cuvenu partiju izmedju mog tima i pazlovog. svejedno mi je jos jednom kazem, bitno je da se skupimo, ovo drugo moze i pricekati.
aj sad kome odgovara nedelja neka napise ovde pa cemo se prebrojati i izorganizovati.
ajde sroci to bolje i ubaci neke slicice pazle, da bude uocljivije, ne mogu preko telefona biti uocljiv
?
EDIT:
Elem:
Ja - Duško Dugouško
Dovi - Patak Dača
Keno - Tasmanijski đavo
Arlovski - Marvin Marsovac
Kobe - Majkl Džordan
To su ljudi sa kojima najčešće i na koje bih računao ako dođe do spejs džema Mislim moga bih ja recimo umjesto Dovija da dovedem nekoga masu boljeg al ono, ako se igra spejs džem igra se spejs džem lol.
Što se tiče Vukajlija 5v5 tu se raspoređujemo kako oćete. Može se izbalansirati fino ako nas dođe više.
Neđelja mi odgovara skroz. Kapiram da će tu biti kobe i arlovski a što se toga tiče mi vamo vazda imamo rezervnih kolko oćete ako zafali što regularno igraju sa nama tako da se možemo nešto iskombinovati. Fazon ako nas bude 7 dovoljno je da se rasporedimo za 5v5 jer 3 možemo naći.
haj more nedelja
CUPI JEBEM TE U GLAVU
DODJITE NA RGC NEMA VISE MH-A MAJKU IM JEBEM
Banjo najjaci igrac u cg sig
Viđi ovu pičq. Đesi njoba mađijo. Dođi na dotu 2 brate dota 1 je kao obične naočare sprem naočara za sunce u odnosu na dotu 2 brateee xDDDD :PpPpPpPpPpp
EDIT:
Kolki ti je rank na RGC?
Mogli bi i vcrs oko 11 da bacimo jednu 5na5 ako ste slobodni.
I ja povremeno igram, al sam nub.
fale dvojica za party, dakle ima nas trojica, ako ima ko zainteresovan nek se javi u pvt
ako bude mesta u nedjelju igram
CUPI 2000+ PTS ZNACI KIDAMO UNISTAVAMO ALO BEZ MH-A ALO ZNACI BANJO BEZ MH-A TO JE NEMOGUCE BILO ALI IDE SE GAZI SE NUBINO DODJI NA JEDINICU PREKINI DVOJKU DVOJKA JE DOVI LVL
banjo najjaci igrac u cg sig
http://www.dota2.com/oracle/
Oracle is coming.
http://dota2.gamepedia.com/Oracle
Blizzard zove. Traže da im se vrati Protoss Templar.