Dota 2

1. Eh što ti nisam nećak...

eto, kao da jesi....poslat će ti tetka bombone :P

2. Je l' igrate koi kurac?

3. Koji ti je ID il nick, Dube?

4. Nisam sad u gejmu.
    Igra li se večeras?

5. ja cu biti dostupan mozda oko ponoci, dakle 23:30 pa nadalje.

6. e i ja sam tu ad me neko ako se pika veceras

janpicze

7. IGRATJEMO DOTE DOK NAM JE KURCU ĆEJF!!!

8. E Kobe, Pazl, Arei u ja smi vec u gejmu, pa vi budite tu oko 11 da pikamo.

9. ja sam tu i pre 11 zasto me ignorishesh?

10. ne moze kobe, cekamo vas tomdril i ja.

11. Ja sam slobodan ali svi koje imam sa vukajlije su oflajn.

135576503

12. ne moze kobe

Kako ne može? šta ne može? pa mogao sam jbt.. niko mi nije javio ništa, bio sam do 15 do 11 ingame, niko ništa da spomene .. niko mi ni poruku nije poslao

13. чисто да кажем арловском и ареи кулену да ми се напуше курца гастарбајтерског

онај међед томдрил и ја вас чекали пола сата, гледали ваш гејм, рекли смо вам да вас чекамо, а ви ко пизде побегли после гејма.

и ти томдриле да ми се напушиш курца и ти си побегао после

говна вукајлијашка

14. Nije nikog bilo. Ja sam igrao negdje do keca, nigdje nikoga.
    Ako se već dogovarate, onda budite onlajn kad kažete.

15. чисто да кажем арловском и ареи кулену да ми се напуше курца гастарбајтерског

онај међед томдрил и ја вас чекали пола сата, гледали ваш гејм, рекли смо вам да вас чекамо, а ви ко пизде побегли после гејма.

Tu smo igrali i ja i kobe tako da svejedno bilo prostora za samo 1 ako bi nastavljali dalje... A sa dvije takve veličine kakve smo ja i kobe je velika čast igrati čak i za jednog areija - veličinu u poqšaju.

Kako ne može?

Ja mislim da te weprikon ne woli :-((((((((

EDIT: Može li kako onaj prvi post da se edituje ili da neko ođe napravi post na kojem bi bili svi friend ID-ovi pošto svako igra sa nekog pedesetog naloga. Ja i arlovski smo npr. bili sinoć tu ali pošto smo obojica sa smurfova niko nas nije vjerovatno naša osim ovih sa kojima redovno igramo.

Aj poizbačajte svi koji su zainteresovani da povremeno igraju lobi 5v5 ta govna pa ću napravit jedan post ili temu đe će biti svi ti ID-ovi nije frka.

EDIT: Na kraju krajeva, Remac je mod, možemo otvrorit temu "DotA2 friend ID" i tu da se povremeno edituje kad se neko novi javi pošto ovako izgleda se nikad povatat nećemo.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.