Dota 2

1. ЈЕБЕМ ТИ ДОТУ И ПОРЕКЛО И АЈСФРОГА И ВАЛВЕ И СТИМ И РЕТАРДИРАНЕ ДЕГЕНЕ ШТО МИСЛЕ ДА СУ БОГОМ ДАНИ!
    ЈЕБЕМ ТИ СВЕ МОГУЋЕ БОГОВЕ ИЗГУБИХ 10 ЈЕБЕНИХ ПАРТИЈА!! ЕЕЕЕЕЈ БРЕЕЕ, ЕЕЕЕЕЕЈ!
    СРОЗАО МИ СЕ ММР НА 2.3 ЗБОГ ДЕГЕНА И САД НЕ МОГУ ДА ПОДИГНЕМ ЈЕР У СВАКОЈ ПАДНЕ ИДИОТ КОМЕ ПАДНЕ НА ПАМЕТ ДА ПРАВИ ПАНЦИР СНАЈПЕРУ, АЛО?!?!?!
    ПА ЈЕБЕМ ТИ МЕЧМЕЈКИНГ И СВЕ, ОБРИСАЋУ СРАЊЕ И ВИШЕ НЕЋУ ДА ПОГЛЕДАМ А КАМО ЛИ ДА ИГРАМ ЈЕБЕМ ИМ МАТЕР РАСПАЛУ ДА ИМ ЈЕБЕМ СВИМА УСТА!

2. Budi mudo, sam izvuci partiju .. Btw, da, slažemo se mečmejking je blago rečeno očajan .. Ali jbg, kažem ti probaj sam .. Eto, vidim arlovskog koji u 20 mmr partija igra samo spektru .. Ja sam davno batalio da igram taj ranked, pao sam sa 4400 na 4100 .. i eto ga tako stoji par mjeseci, ko mu jebe mater, neću ni da igram, tu mač trajhard.. Igram iz zajebancije

3. Ма брате... Ео сад кренуо, тражили супорта... Пикујем виспа, кренемо лепо, екс крене да дајвује иза куле, МОЛИМ ПОЛА САТА ЗА ГЕНК, нико не јебе 2%...
    Убију ме 2 пута, јеби га, не могу ништа да урадим, и одма почео један паметњаковић "ју фид ју блабла", ја реко јел тако, е па сад ћеш да видиш шта је фид пизда ти материна глупава... 15 пута сам изгинуо намерно... Ко им јебе матер...
    А не могу да извучем партију јер играм са дегенима који фидују јеботе, претерано исфидају и не могу ништа да урадим шта год да имам... Невероватно... До 2.6 сам могао нешто, како сам пао на 2.4 па полако на доле, све деген до дегена, толико усеру партију да је то невероватно...

4. lepa degenerička internet gejming priča, nastavi

5. Можеш да ми посисаш моја рутава муда Гвоздене... Ла-га-но
    Одјеби ако ниси у току, толико о томе...♥

6. Brate igraj spectru ozb, nem sanse da izgubis ako si dobar na 2.2 k mmr, vrv ces imati gotovo free farm na lejnu, ides phase boots i urnu, vidis kako tu ide farm posle toga, ako je odlican, radiaciju i budzis dalje, ako ovi tvoji fidaju ili moras da se bijes rano a tope te bez farma, par brejsera, vitaliti buster, blade mil, jebs ih ez. Farmas de ima prostora dok nemas ult, i peglas se samo kad ti je ulti rdy. Nema sanse da ne mozes da iskerijues 8-9 od 10 gejmova tako. Ako ja mogu sa enormnim lagom i zabadanjem kompa po 10 sec na 3.6 mmr, mos i ti. 20-30 gejmova i vec si se izvuko fino. Ili pravi dupli i sve iz pocetka jbg, al trebace ti 100 gejmova min do lvl 13.

7. Убију ме 2 пута, јеби га, не могу ништа да урадим, и одма почео један паметњаковић "ју фид ју блабла", ја реко јел тако, е па сад ћеш да видиш шта је фид пизда ти материна глупава... 15 пута сам изгинуо намерно... Ко им јебе матер...

likovi kao što si ti zaslužuju ban od 6 meseci pička vam materina, najgori tip igrača. baš si mu objasnio tako što si isfidao 15 puta, ubilo se.

treba zabraniti dotu tryhardčinama koje odustaju i/ili namerno fiduju čim nešto pođe kako ne valja

8. Ili igraj rikija lol:) za to nema counter na 2.2 k.

9. Субе, можеш да прочиташ исто ово што сам написао Гвоздену... :*
    Нормално да сам објаснио, читав гејм јебени вардам, хилам, помажем, спашавам, једем говна, а он као кери у 40ом минуту има чизму... До јаја...

10. to opet nije razlog da fiduješ. ako je on jedan tebi upropastio gejm, ne moraš ti da budeš plačipička i da upropastiš ovoj trojici gejm. zamisli lik loše igra, pa šta? to nije razlog da uništavaš ljudima gejmove i da kukaš kako je loš. ćuti i igraj

edit: kad te neko proziva preko četa samo uradiš mute i nastaviš da igraš, toeto

11. Као да је неко клетву на мене бацио.... Невероватно....
    Нека ти западну 3 партије као мени, па би те видео..

12. Ла-га-но

Ovo sam ja uveo na vukajliju.

13. јебем вам све по списку. бришем вас све са стима и не играм више са говнима вукајлијашким

14. Što si ljut, rekli ti da nisi smršao?

15. http://i.imgur.com/GKov13x.png

Da se pohvalim :D Jeste da je za ovo tekiz sranje, ali rusi su odlepili lololo

16. A ja kako igram Pazle, a ja, a ja

17. Kolki vam je najveci hero dmg i s kim?
    46,924 dzoger

18. 2.3

ako je ispod 3 pravi novi nalog. i na 3.8 igras sa idiotima....

19. Crno pičko jedna, šalješ li gladnoj đeci u Africi tako slike kako jedeš?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.