Opet nisam video. Juce sam pikao celo popodne, stalno me neki makedonci zapadnu pa smaraju MAIKA TI EBATA LELE ili na moje pitanje gde je axe dobio sam odgovor - u sumi, tepa neutralci! E tad sam vec skontao koliko je to smesan jezik, barem nama ovde.
Cuti, bolje Makedonci nego rusi brate..Juce sam imao cast da prvi put gledam eksa u ulozi hard kerija. Lik u 40. min farma u sumi, a prvi lvl iso na lejn...do jaja.
Pa svako bi bio hardcore keri nakon 40 minuta u sumi :) A i to je protivnicka greska jer su ga pustili da toliko dugo ostane. Sto volim kad zaborave na mene, a ja u sumi sa voidom.
Taj fazon, to su jebeni pub gejmovi, boli ljude kurac za sve, desava se da imaju clinkza ili gondara u ekipi a ne proveravaju protivnicku sumu, ili recimo ja ceo gejm split pusujem sa brood na hard lejnu, unistim im solo 2 kule za 15 min , oni ne postave ni jedan sentry u mrezu, niti gem niti dust, zabole ih
kad te ukenja da uhvatiš hook preko pola šume, onako na slepo, nema ništa jače :D i još bolje kad uhvatiš nekog raketom iz tri lepe :D
http://www.youtube.com/watch?v=ydCJl7qyA1s
Zna li neko kako se menjaju stvari iz bekpeka sa nekim?
ideš na invite to trade. iz friend liste.
Ne vidim, jedino invite to party? Gde tacno.
Ima neko ko bi dao zutu esenciju??? fali 1
Za dve zute dobijes 3 crvene i 3 plave
Imam ja jedan, dam ti za dž. Šugavi essensi mi ionako idu na polni organ.
aje
Sada sam gledao nesto o doti 2, sf-a su jako ocajno uradili, ulty mu je sranje, on je sranje rejzovi su tuga.
ja sam luka, ja kidam dotu 2
najbolje igram sve champove
Лично не играм то говно, престао сам али имам 5 гифта, па ако неком треба нека се јави на пвт.
Ja imam 4 ko oće nek se javi u pvt, ili nek me doda na steam ima u opisu na profilu.
Arei i ostali, javljajte se ako hoćete da bacimo neku dotu (onu staru) večeras.
Opet nisam video. Juce sam pikao celo popodne, stalno me neki makedonci zapadnu pa smaraju MAIKA TI EBATA LELE ili na moje pitanje gde je axe dobio sam odgovor - u sumi, tepa neutralci! E tad sam vec skontao koliko je to smesan jezik, barem nama ovde.
Cuti, bolje Makedonci nego rusi brate..Juce sam imao cast da prvi put gledam eksa u ulozi hard kerija. Lik u 40. min farma u sumi, a prvi lvl iso na lejn...do jaja.
Pa svako bi bio hardcore keri nakon 40 minuta u sumi :) A i to je protivnicka greska jer su ga pustili da toliko dugo ostane. Sto volim kad zaborave na mene, a ja u sumi sa voidom.
Је л има неко кључ, хоћу и ја да се играм. Ови Дота модови неће да ми пошаљу.
Imam ja Burzo, daj Steam acc da ti pošaljem.
Taj fazon, to su jebeni pub gejmovi, boli ljude kurac za sve, desava se da imaju clinkza ili gondara u ekipi a ne proveravaju protivnicku sumu, ili recimo ja ceo gejm split pusujem sa brood na hard lejnu, unistim im solo 2 kule za 15 min , oni ne postave ni jedan sentry u mrezu, niti gem niti dust, zabole ih
Oce neko keca na Gareni digra! AJDE!!!