I rečite mi ođe je l steam vam isto nešto baguje sad 2 dana zadnja?
Prvo su me malo kanteri jebali al to je prošlo nakon što sam restart komp. Evo sad 2 dana steam ne mogu preko desktop aplikacije nego moram preko sajta da ulazim kad gledam inventory i ta sranja
iskače mi ovaj error a kad sam u bilo kojoj igri sve skroz normalno piči
moze mi neko objasniti koja je fora sa novom cm arkanom, tacnije sa ovom dzukelom sto se stalno vrti oko tebe i bezi od protivnika te je jukovanje skoro nemoguce
unapred zahvalan
vas Ogma koji dote nije igrao nedelju dana ravno
kad god mi traže šifru od stima, ne dajem, ne ulazim
mozes i bez da se ulogujes, a i da se ulogujes nece ti biti nista
Koliko bi bilo pametno da relativni noob od 2.5k mmr, uzme i samo spamuje invokera?
Prvo samo pubovi naravno.
pa kako drugačije očekuješ da naučih da igraš nekog heroja? jbg, možda nećeš sabijati na početku, ali brzo se to upraksa
dota u 15h
пегла ли се некоме?
маестро фенгосу, додај ме тамо
bemyprize
Jel igrate u tri ure?
играмо
Moj steam, btw. Ko hoće nek' doda, ko neće ne mora.
a ovo si ti barakuda ja sad odbio friend request mislio neka budala čiter jer vidim 29 sati a već pobjedio gungame...
EDIT: Ne gungame no armsrace al tako se ačivment zove :D
I rečite mi ođe je l steam vam isto nešto baguje sad 2 dana zadnja?
Prvo su me malo kanteri jebali al to je prošlo nakon što sam restart komp. Evo sad 2 dana steam ne mogu preko desktop aplikacije nego moram preko sajta da ulazim kad gledam inventory i ta sranja
iskače mi ovaj error a kad sam u bilo kojoj igri sve skroz normalno piči
http://i.imgur.com/ZPPFMAc.png
Не
joy27 dodajte me svi, nisam mogao ranije sad mogu
HoesA1ntLoyal
danas instalirao, sad ću da silujem sniperom aa
GAME ID: 250665804
EDIT:
Prvi meč
http://prntscr.com/63yy17
Kakav prvi meč .. DP sa fjurijem je op svakako .. kao i WD sa dva botla i dva kristalisa hahahah kakve glave jebotee :D
Ko je igrao?
megamarko.. eto ti gore print :D
hahaha ja mislio prvi mec turnira lolo
To bi već previše bilo :D
kolko se dota pretvorila u "daj pare ako oćeš iteme" .. pa majku im jebem svima redom
moze mi neko objasniti koja je fora sa novom cm arkanom, tacnije sa ovom dzukelom sto se stalno vrti oko tebe i bezi od protivnika te je jukovanje skoro nemoguce
unapred zahvalan
vas Ogma koji dote nije igrao nedelju dana ravno