Dota 2

1. fora je da im napuniš džepove što više .. to je fora, što su govna jedna najveća .. Krivo mi je što ne mogu da napravim protest neki, ali da me isprati masu ljudi, da niko ne upali dotu mjesec dana .. al kurac, neka nas deru

2. STO JE OVO KAKAV JE OVO LEDENI VAJPER

3. znaci brate moj prekogranicni hoces da kazes da nasa divna i nezna DotA polako postaje klasicna pay to win igra?

4. Dobio sam item danas opet posle 314 partija fazon. Za Venomancera neki obrazi prebedni lolo

5. a koi ce vam kurac itemi? glupos obicna

6. nije pay to win .. ali ako oćeš iteme onda pay .. kad sam počeo da igram, fino si dobijao 3-4 itema po levelu .. a sad ih boli kurac, svako malo novi set, nova arkana, novi event (koji inače kurca ne valja) ... sve što su uradili je loše pomrli svi kakvi su

7. koga bre boli tuki za ta sranja? ste normalni vi?

8. mene boli tuki .. i što ćemo sad? Igraj ti tebra bez itema, niko ti ne brani ...

9. http://omg-stats.net/player.php?un=vasploditelj&type=dota mislim da treba da se log da bi se moglo vidjet ali vrijedi jebemu oca sig

Banjo najjaci sig

10. necu da znam, dal si s drugim ee sama, jer svaki put pomislim o nama :(
    https://www.youtube.com/watch?v=ZElzPaYoyoI

11. Ja ne znam kako je volvo zamislio ovo... Kad treba da pocne event, od silnih dotasa puca steam, ne mogu da kliknem na accept party 3 minuta... uzas

12. zamislili su fino, uzeli su pare i boli ih kurac hahaha

13. To se slazem... Vidi se iz aviona da je ovo pay to win event.

14. Paaa, u neku ruku jeste .. u drugu takođe .. Dobro je dok nije pay to win igrica

15. muka mi je vise od 5 keri pikova

16. pa pikaj suporta ogma hahahhahahaa omg i m so fani hahah

17. pikujem prvi nesaja onda ide razor, qop of pain, potm of the moon, shadow friend i last pik meduza
    uzas

18. Boli vas kurac, igrate sa 6 heroja, jebe se vama za pravila igrice

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.