Dota 2

1. АЈОЈ СРАЊА ОД НОВИХ ИМОРТАЛА МАТЕРО МИЛА!!! АЈОООООЈ ГОВАНА ТЕЕШКИИИХ, АУУУУУУ КРУ ТИ ЈЕБЕМ!! ПА ОВО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО, СТВАРНО СУ СВЕ ВЕЋЕ И ВЕЋЕ ГОВНУРДЕ, Ј А Д Н О ! ! ! ! !

2. Jebeni jarac u svakoj partiji...

3. leshrekt too op danas sam ga igrao 32 puta 31 puta nosio svoj tim do pobede nisam spavao ni sekunde evo pitajte bez secera

4. sto da ti recem leshraq je stvarno premrzan heroj ali premrzan svaka cast

5. Kako jbt 30 partija dnevno, da nisi japanac? E da lesh jebe, to sam shvatio kad je pao spirit breker sa bkb-om samo od lesove druge madjije.

6. Jedno pitanje za dotu keca, posto imam raspali komp i ne radi mi dvojka, pa moram da se jebavam.

Aj sto imam oridjidji cd, ali nece da radi, jbg, smara me da resavam. Ali skinuo sam mapu AI, da igram malo sa botovima, medjutim kad ocu da kreiram, izleti mi neko govno ''map file is to big to create'' taj neki fazon, a nikada do sada se to nije desavalo.

Da li je neko imao istih problema i da li znate kako da resim?

7. nezz brate jel to samo na tu 1 mapu ili si proba i druge ako nisi proba dl neku drugu ai mapu pozeljno sa playdota

8. skines bre ai mape, ima ih pun kurac topla preporuka za mod "imba dota"

9. Skinuo sam par verzija i za svaku mi kaze da je too big...

A fora je sto recimo, hocu patch da instaliram, i on mi kao kaze ne prepoznaje fajl. a sve instalirano lepo, original cd. cak i bnet kad odem upadate, ode do 100 posto, ali opet umesto da mogu da udjem, izbacuje mi error da nema fajl koji prepoznaje.

10. do vindosa mozda?

imas ono kad mountujes nesto da podesis tamo da ti prikaze "all files" ne samo one koje prepoznaje, tj da ti mozes da mountujes bilo sta ne samo ono sto on misli da je formata koji tebi treba. cesto zna da tu zabaguje.

a za ai mape ti ne treba batle net valjda samo odes create game?

11. Ne treba battle net, nego imam i taj problem, pa reko da podelim.. :)

pa pazi, nemam pojma, nisam isao uopste mount pic, posto je kao original cd, mislim radi bilo koja druga mapa koja je instalirana vec zajedno sa ft i war3..

12. Ovo treba preimenovati u Đota 2 koliko je glupo ahhahaha

13. хахаха усра их мич, бладсикер јебени има 7 килова за 6 минута лол. бс сад рли-мид гејм тотална доминација.

http://www.gosugamers.net/dota2/tournaments/6710-firstgametv-dota-2-cup/matches/78224-myinsanity-vs-powerrangers

14. steta sto ce taj myi uvek ostati govno team, kao sto jedan komentator jednom rece veciti underdogovi.

15. e a taj siker, ne kapiram heroja uopste, niko u mom timu nije low, svi preko 80% on ima 620 msa, plus taj dmg, ubije te iz 3 hita.

16. Mogu li kako prebaciti prijatelje u par klikova sa starog na novi profil? Stari sam nesto zajebo prilikom verifikacije, ne znam koje sam pitanje stavio a odgovor se samo nazire "jebovamjamat...".
    218508685 nek doda ko hoce.

17. fnatic govno tim ha ha ha ha ha lol lol lol stari fanatic je bio srce dota dok je igrao nova i freshpro

18. dobro editovao si komentar to za myi je tacno iako je lizzard jedan od najboljih mipa na svetu ipak jedan igrac ne cini tim
    svi su oni odlicni al kao tim nisu bas sjajni, secam se kad ih je silovao kuro s nagom fazon 11 minuta radijans 14 minuta manta 24 minuta skadi i taraska 25 minut gejm zavrsen

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.