Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
МИСИМ ДА СМО АРЕИ И ЈА ЈУЧЕ КОБЈАСНИЛИ НЕКЕ СТВАРИ СА МИРАНОМ И ЕНЧАНТРЕСИЦОМ!!! ФАЈВ ФИМЕЈЛ СЕТАП ФТЊ!!!
hahahaha pobeda nam je izmakla zamalo!
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=469731136
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=469731249
JASNA JE JEDNA STVAR, VUKAJLIJA IMA NOVOG DENDIJA
VRATI SE VOJVODO NA DINARU PONOVO
VRATI SE VOJVODO DJE SI RATOVO
Јебеш ме да имаш 1000 ммр? Брате....
Rubik 209 :)
Jel to uopste moguce?
Брате... Ја сам мислио да се спрдају по оним форумима и страницама по фејсу кад поставе слику рецимо 300 ммр, или 100 ммр, био сам убеђен да су то фотошопиране слике или шта већ.... Али сам се сад уверио да стварно постоје људи испод 1.5к...
Мислим, не значи ништа тај ммр, у неку руку, битно је зезање, али оно, не знам да ли је неко претерано зезање у таквом брекету играча...штатијазнам...
Nemas u rankedu zezanja, barem ja do sada nisam imao. Uglavnom svi trajharduju jbg
Ма има зезања кад је парти ранкед... Као ја и Ареи, кажем, баш био добар трол, ја извриштао....:Д
А да јесу трајхардови, јесу, много се народ труди, не знам што, али се труди превише... Јуче сам хтео комп да полупам... Тако су геј тим узели да сам их флејмовао још пола сата након што смо победили... Па јеботе, не видим чему толико преозбиљно схватање игрице јебене... Јебо их интернешнал и сви турнири скупа уста...
Rećiće ljudi da opet serem ali tryhardovanje u doti praktično da ne postoji.
Jedino pravo tryhardovanje je modovanje igre jer su valveovi serveri stavljeni na sv_pure 0 iz nekog razloga. Npr. ono kad pederi stave da su im umjesto drveća one tikve pa mogu lakše da juke-uju. Ne znam je li to mijenjano kasnije ali znam da je moglo ranije mada nikad nijesam koristio.
Ljudi se tripuju da je tryhard = strateško igranje... a realno strateško igranje je možda ne jedini ali ubjedljivo najbitniji skill u doti. Zbog toga i imamo 100+ heroja i onoliko itema a ne fazon tri rase kao u starkraftu, jer je ovo stratbased a ne "vidi ovaj preljuti mikro i 300 APM-a kojima gazim nubove iako sam udario random" igra.
Ono, ako u ranked gejmu pikuješ enigmu nakon što su protivnici uzeli silencera ili uzmeš slarka protiv bloodseekera onda nemaš šta da se žališ na protivnike, sam si sebi kriv.
tl;dr: U Doti pobjeđuje onaj koji zna više i/ili nadmudri protivnika... a bar 70% nadmudrivanja se obavlja za vrijeme pick faze
ne razumem ni rech,ali slazem se sa clanadom ^
pazl moderni sun tzu
pazl izvrsava coup de grace pre nego sto je pocela borba
Пазле, хоћеш да кажеш да Фантомка, Бристл, Сајленсер, Воид и Лешрак нису трајхард? Без паламуђења и поста од 2км, мрзи ме да читам, одговори укратко и то је то...
sto mrzim kad neko napise ,,palamudjenje,, seljackiji izraz cuo nisam
Кога боли курац? Ово је једна од ретких тема где нема вас спамера и због које још увек свраћам овде, тако да, оно, ако се не разумеш у оно о чему причамо, прошетај, у случају да нећеш, замолио бих неког од модова да те банује за спемчину, толико....
možda imam 1k mmr ali mogu da odigram pudge-a bolje od bilo koga od vas
A što nema ovakva tema za LoL, i ako ima, zašto nije aktuelna?
Хехе, све је могуће .. али то није хехе ..
Svi ti heroji imaju svoje countere (i to countere koji se često pikuju ili u slučaju itema sastavljaju), ne znam zašto bi bili tryhard... okej ako govorimo o unranked igri ali u rankedu nema tryharda jer se podrazumjeva da igraš da pobjediš.
Ako oćeš da uđeš u gejm i igraš konkretno jednog heroja da bi se zajebavao onda imaš unranked...
I naravno, Dota je ista za sve sa izuzetkom skinova i svaki heroj ima bar jednog heroja koji ga counteruje a isto važi i za stratove a obzirom da ima 108 heroja i fazon 70 itema nije toliko teško naći counter koji ti se sviđa da igraš... a ako ti je svaki dosadan onda je možda najbolje da odmoriš malo od dote pa se vrneš poslije nekog vremena, na kraju krajeva nije to jedina igrica na svijetu.