U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Стоји бре да сви имају каунтере и све то, али бре, не знам зашто би ти зинуло дупе ТОЛИКО да победиш... Значи, ако ја пикујем Мипа, ти ћеш да пикујеш Шејкера само зато што је он један од најбољих каунтер за њега?! И ако има 3 хероја у мом тиму који ће да те сабију и који ће костантно да те киње и убијају као сису? Не видим шта хоћеш да кажеш тиме да трајхард не постоји, кад је евидентан... Сад сам ти навео пример, а ево ти доле понављам сетап који сам навео раније...
Ајде, каунтеруј, дај ми 5 других који ће да их добије, и то да не буде на гузове...
ЉОЉ! Да немаш годиште у нику, забринуо би се, вако је ок... Нема таква тема јер овде људи не играју лоу скил игрице, већ оне за које треба мозга и тактичког размишљања, а не само кликтање мишем ко бот...
http://data1.whicdn.com/images/72932768/large.jpg
ma daj bez sxecera, decxko kakav skill ogroman treba za dotu, nemoj smesan biti
Realno taj tim je u najboljem slučaju 4/10. Ako bih igrao u 5 stacku protiv ovakvog 5 stacka i izgubio ugasio bih dotu bar 2-3 dana... mislim imaš jakog offlejna, mida koji se lako counteruje ako već ide na mid, jakog sejflejn kerija ali i 2 greedy supporta sa njim...
Evo bukvalno prvih nekoliko heroja koje sam zamislio mogu da counteruju ovaj strat laganica.
Mid: Viper (dagger/sb > mek > mkb) Lina (dagger > agha > hex) TA dagger > MoC > MKB
Offlane: Magnus
Safelane carry: Sven (dagger > mkb > abysall) ili Troll (HotD > Dagger > MKB)
Safe support: Bane, WD, wisp, venge (mada je bolja ona za roam)
Roam: Gondar (Moc > Orchid) / Nyx / Venge...
Još ako mogu 2 blade maila u ovaj tim da se uguraju bi bilo odlično.
I vidiš mnogo daggera... to je zato što je najbolje riješenje da pobjediš ovakav tim koji si ti predložio da budeš agresivan kad tebi to odgovara i da izbjegavaš timfajt kad nemaš pickoff
brate ja nezz sto to pricate dota se igra da se dobije partija znaci jebes bilo sto drugo ja ozb sad pricam
imam brate sad na ovaj akaunt sto igram 92.4% winrate od 1200 igri
znaci imam 1205 gejmova dobio sam 1114 ne koristim mh koristim na druge acc-ove ali na ovaj ne znaci 90% moga vremena ja igram protiv nubova i sa nubovima samnom dobro u zadnje vrijeme nabavio sam neke drugare pa se kidamo to ej stvarno pisanje po sirotinji ali da se vratim na pricu moju ja svaku moju partiju igram da dobijem znaci boli me kurac za skor moj ja svaku moju akciju radim da bi pao njihov tron jedino je to bitno nista drugo naravno i ja se uzelim nekad proseravanja pa na drugi acc fino mh pa na mid sa invokerom i przim sunstrike-ovima naixa u sumicu i pisem mu na chat wards noob ali brate na glavni acc to je samo ozb igra samo win se kauntuje i ja stvarno mislim da bi svi vi trebali tako da igrate
sto se tice same igre totalno se slazem sa cuparom gore da je masu svega oko pika znaci brate vec u pocetak je partija zavrsena tako da se izrazim
sto se tice kauntera za fantomku brate fino legion legion je masinica protiv nje znaci em sto mi je to omiljeni team playa a i sto odlican je protiv slarka isto znaci brukica
protiv bristla brate volim voida moze i miranica sa purge-om
sajlensera je prelagano zatvorit jer je on smece od heroja ja najvise volim Mortredicu protiv njega mada ima stvarno i sijaset heroja oh da najgori je dum sa aganimom i windwalkom to je stvarno pregreota gledat
voida brate storm spirit je za voida majka a i maceha unistavam voida sa stormom kad god dje god ali jbg to sam ja njoba najjaci nezz za druge
leshrak pifhfhhfhf lesrak smece od heroja bilo ko bilo kada
o da naravno ja ovo pricam za dotu normalnu ne za dotu 2
Banjo najjaci igrac u cg sig
цитат Фантомка, Бристл, Сајленсер, Воид и Лешрак татиц
реално, како да лејнујеш ове хероје? Мсм, брист офф, леш мид је реално .. Једино играти леша супорта, мада је масу бољи за мид .. У том случају треба да пуштиш фантомку или воида мид, а нису неки мидери реално ..
Protiv kakvog sam ja lika igrao mid pre par dana, pa vi ne možete da verujete. Lik ako nije 7k, a igra na duplaku, nije ništa. Potezi tog lika, odluke, bodi blokovi, creep agro, izbor ajtema... sve savršeno jbt, ja ne verujem. Gledam razne strimove, ovaj lik je za sve roditelj jebeni... Baš ću da isečem par hajlajtova kad budem imao vremena da vidite vi to. Nevera.
kontam da je trajhard kad smaras heroje koji su popularni u trenutnoj meti, konkretno lesh undy seeker gyro, ili prosloj jugg troll snip, valjda je to poenta, op heroji.
za sve postoji counter jeste, ali ajde kanteruj mi juggera iz prosle mete, to je jedini primer koji mi pada na pamet, mogao si u sumu s njim na lvl 1, farmuje prebrzo, do 20 min imas akilu mom skadi sny/manu i phase, rosan umro 2 puta, ko mu sta moze? drago mi je da se to zavrsilo. ova meta je vise balansirana, nema one man team heroja koji uzasno brzo farmuju, mozda recimo sf od semi kerija. pod tim ne mislim na maginu nagicu i slicno jer se oni retko kad mogu tuci sa osnovnim core itemima.
stvarno jebote više niko ne pika trola, pre se tukli oko njega, sad nešto lesharca forsiraju, PA i dalje aktuelan, a ja uvek gledam da ispikam PL kao zadnji pik kad nema niko da me counteruje, pre svega mislim da neko ne uzme ES koji piša po PL sa ultijem, a recimo Kunka i Sven sa svojim split damageom mogu da mi puše kurac ako se nafarmam bolje od njih
http://data1.whicdn.com/images/72932768/large.jpg
Па прелол... Довољна су 2 аое хероја и илузије дувају курчину само тако, било који период гејма....
Пазле, стварно мислиш да су Свен и Вајпер добри пикови против Бристлбека? ПА ЛОЛ ЈЕБЕНИ!
Сајленсер ти гаси Гондара и Банета и екипу на кеца, поготово што су они на сејф а Сајленсер на офу са Бристлбеком, наравно... Остаје ти Магнус који треба да погоди РП од минимално 3 хероја да би могао да одрадиш тимфајт како ваља....
БКБ ЉОЉ!
Зангецу, обрати пажњу какав је тим против кога се игра, немореш каунтеровати Сајленсера са Асесинком јер су у истом тиму, јебо га ти....
Трајхард је управо то, пиковање хероја који су у мети, и пиковање каунтер хероја и ако има бар три хероја у противничком тиму који ће да те усеравају, али ти идеш главом кроз зид, ТИ СИ ПРО, ТИ СИ ЈЕДИНСТВЕН, НАЈПАМЕТНИЈИ ОД СВИЈУ ДЕЦА!!!11ЈЕДАНЕС
Žaliti se kako moraš da kanteruješ heroje u meti sa herojima koji ti se ne igraju je kao da odeš na basket u fila papučama koje ti spadaju svaka dva minuta i uzmeš da kukaš kako su ostali pičke jer igraju u patikama.
Ja ne znam što vam je toliko teško da igrate unranked. Na ovom profilu što igram sa njega imam ~3k mmr i upalio sam ranked možda 2 puta otkad sam završio kalibraciju... jednostavno mi se ne igra solo sa ljudima koje ne poznajem a opet kad igram sa društvom više volim da se zajebavam tako da party ranked i nije baš najbolja ideja.
Ljudima je milije da izgube 25 MMR-a na rankedu igrajući heroje koje još uvijek vježbaju ili heroje koji se nikako ne uklapaju sa ostatkom tima, nego da rade to "za džaba" u unrankedu. Vamo u kanterima se ljudi žale što ne postoji 5v5 unranked sa turnirskim pravilima a na doti đe to postoji niko neće da igra...
Čak bih rekao da su takvi ljudi zapravo najveći tryhardovi jer igricu shvataju toliko ozbiljno da misle da meta treba da se prilagodi njima i herojima koje trenutno igraju a ne cijelom playerbaseu.
Svaki semi keri će da pregazi bristla ako zna šta radi. Najviše timfajtova koje tim koji ima bristla pobjedi je dobijeno jer su protivnici fokusirali bristla čim je on stunovan. Nađi mi jedan pro gejm u kojem je pikovan bristl i u kom u timfajtu on nije posljednji umro. Upravo zbog toga su popularni aura buildovi na njemu - drums > mek > shiva. Da ne pričam da u ovom lajnapu bristl ne bi mogao toliko da se nafarma ili bi čak oštetio farm PA i voidu zbog druge magije (govorimo o pub gejmovima đe svako misli da je keri).
Znači void + leshrac je drugi lejn? Pa brate onda je dosta da pošaljem baneta sa magnusom na moj off i da ih userem iz najjače. Silencer + Bristl ne bi mogli sami ubiti trola tako da bi gondar mogao komotno da roamuje cijeli gejm i poslije da nadoknadi trollu izgubljeni gold u prvom ganku kad dobije ulti.
Što se tiče toga da silenser gasi gondara i baneta to ti je preglupa ideja... Gasi u tim vašim "hoću da se zajebavam timfajtovima" đe uletite po midu jedni na druge i gledate ko je jače mudo, ko ima veći "skill"... Ako gondar zna šta radi silenser nikad neće viđeti timfajt. A vjeruj mi da sam dobijao gejmove protiv silensera sa support gondarom i to u situaciji kada sam kao drugog suporta u timu imao enigmu. Samo jedan blackhole mu je prekinuo.
V
БКБ ЉОЉ!
Znači leshrac će da uspije da uzme bkb? Leshrac će da kerija u tom gejmu?
Nebitno... nema to toliko ni veze sa leshracom. Ljudi precijenjuju BKB generalno. U tripu su da je bkb stalno online, da timfajtovi traju kraće nego bkb i da nikako ne možeš da odradiš da protivnik potroši bkb charge u prazno. Uostalom većina ljudi koja je u fazonu "BKB je OP" ga ni ne kupuje nego radije rushuje mjolnir na snajperu...
Magnusu je dosta da uvati voida u RP a bane će da sredi ostalo.
EDIT:
Inače dao sam ti plus na jednoj definiciji jer nijesam mogao na komentar.
brate nisam vidio mislio sam da ih stavis ka jedan po jedan pa ko ih kaunteruje ovako prelose je to nezz
treba pikovat u svaki gejm reksara jer je to prelud heroj majku mu jebem ali stvarno ona ptica pa tuka bi je isto i lanaju lanaja je prelud heroj isto oni besplatni vardovi pa majko sveta
El ti stala krv iz nosa?
hahaha svi ste vi pedercine
citam brate ovo i to je kao ono da slusam klinacke price E JA IGRAM DOTU 7 GODINA IMAJU ENIGMU VOIDA LESRAKA MAGNUSA PIKUJTE SAJLENSERA JER ON KAD PUSTI ULTI OVI NE MOGU DA BACAJU MAGIJE
tako mi vas dvoje zvucite sad
To counterovanje jednim herojem je najveće sranje ikad jer ako protivnik zna šta radi samo dođeš i pick offuješ ga prije fajta. Ako ga pikoffuješ i nema fajta ideš na roša ili pushuješ. Naročito kad je taj jedan heroj silencer ili nešto slično što je prelako za gankovanje.
Na kom faksu se uci ovo?
Jbt, citam tri puta, i kapiram da bih lakse razumeo nuklearnu fiziju nego ovo... Gde bi Balkanu a i vama (a i meni kad smo kod toga) bio kraj da trecinu igranja provedes sa zenama, drugu sa travom, a trecu na faksu
jes prestala mi je krv odjedanput bez icega 4 dana je izlazila i prestala
brate ja se u zadnje vrijeme bas ubijam od dote ali to je ono bas bas ubijanje i sto jes jes masu svoga vremena provedem kidajuci nubove ali brate desi se taako nekad da liku koji je prvi na rang listi 4 poraza je ima njoba prejaki mu nanosi peti i takve stvari znaci stvarno dota moze zivot da ti uzme mada ja sam srecan sto ni prije nisam ima neki socijalni zivot tako da sam gg
Sad mainly igram dotu radi ranga jbg 23 sam na server ocu da udjem barem u prvih 15 jer znam da jace ne mogu i da igram zbog onoga brate kad ubijes lika on odma radi alt+f4 znaci to su te neke stvari koje mi srecu donose nerealnu
Pozdrav bivsim saigracima, pazlu i bezsecernom. Pratim temu redovno. NE STEDITE NA VARDOVIMA!