Dota 2

1. Imam jedno pitanje vezano za dotu keca, odnosno za garenu. Recimo, na Gareni plus, onom prvom prozorcetu mi pise lvl 16, a kad udjem u garenu lvl 9... Watafak? Da li zna neko kako se to menja, updateuje, ili sta vec?

2. Nemaš tu apdejta. Fora je što si ranije igrao s običnom Gangrenom i da ti se ovi leveli računaju otkad si instalirao tu Gangrenu Plus.

3. Da, ali ne mogu da udjem u lvl 10 sobu na Gareni.. :/

4. E, ne znam onda u čemu je fazon. Ja sam mogao u te jače sobe, iako na toj Gangreni + nisam imao toliki lvl...

5. Sta su one kao kutije sto dobijem nekada posle partije?

6. Sta su one kao kutije sto dobijem nekada posle partije?

Го курац... Могу да буду од користи само ако купиш кључ који је неких 0.99 јура, ако се лепо сећам... а не исплати се давати паре, само да би накинђурио неког од хероја...

7. E da.. Dobio sam i nekoliko itema. Plast za Dragon Knighta i strele za Drow Randgera. Jel to stoji zauvek na njemu kada ga opremim ili kako to ide?

8. Увек ће да стоји... Само екипуј... Ако ти се свиђа изглед остави, ако не онда немој... То ти је све лоло...

9. Kako da se ubacim da igram Dotu. Treba neki key, čuo sam.
    Ovaj LoL sam od bete igrao, sad se namnožili nubovi, ne sećam se kad sam zadnji put odigrao normalnu partiju.

10. imam oko 30 invajtova. Ko hoće, neka šibne PVT.

11. Blake Griffin
    Nemaš tu apdejta. Fora je što si ranije igrao s običnom Gangrenom i da ti se ovi leveli računaju otkad si instalirao tu Gangrenu Plus.

zapravo nije bas tako. jedno ti je lvl na gareni za sve igre a drugi se odnosi samo na dotu keca. levelujes garenu kada igras bilo sta a dotu kada igras dotu....

12. Ima neko invajt za dotu 2 da se ne jebem po netu? Hvala unaprijed.

13. Daj mi mail ili steam acc na pvt i šaljem ti, saću vidim, mislim da imam par komada.

14. Poslao Gifinu pvt.

15. zar sad nije free to play?

16. Nije još, ali uskoro će.

17. Пеглам по цео дан, ко оће нек ме дода на стиму
    Nisamvisheklinka

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.