pa imas onaj copendum ili kako vec, to ti je neki album u koje stavljas te slicice. dobijas neke iteme kada skupis ceo tim i te fore (tako sam razumeo, ne skupljam ih)
u glavnom taj album se kupuje, valjda kosta 8 jura. mozes da se trejdujes sa likovima koji skupljaju, dace ti 1 common item za 1 player card
Pa u poslednje vreme retko ko igra redovno. Čak i ja koji sam pre igrao bar 2-3 partije dnevno sad jedva 1 odigram. Ali reci koji ti je nik, da te dodam na Stimu pa ćemo opičiti nekad.
lolo pa nisam bas toliki nob. Igram i LOL i dotu ali samo ono sa drugarima. Nije da nolajferisem.
Dosta manje likova znam koji mogu da me upute u dotu u odnosu na lol.
Igrao sam sa snajperom, dragon knajtom, rikijem i sa onim aksetom.
dota je do jaja pod uslovom da imas 4 ortaka i igrate zajedno, public machmaking ti ubaci u tim raznorazne bolide, u stanju je da ti ogadi igricu :)
mnogo puta mi se desavalo da igram sa nekim herojom i da pomislim "ma daj ovaj je mnogo los heroj" i onda me taj heroj ojebe u sledecoj partiji :) onda se zainteresujem u cemu to gresim pa odem na ju tjub i gledam kako bolji igraci igraju sa tim herojom i koje iteme prave
ja jos uvek ne pokusavam da igram invokera, pucka, storm pandu, i jos 3,4 heroja. treba uvezbavanje a ne zelim da upropastim nekome game.
volim naixa, u glavnom skoro sve dzanglere, solo i mid heroje, supportove... izbegavam heroje tipa sven, magina, spektra jer se zasniva na free farmu 40 minuta.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Igram i ja, nik KillerBunny, ako se bude pravio neki guild vukajlijasa dodajte me.
IDEMOOO METALHEDZZZZZZZZZZZZ
dobijem neki jebeni ban, neku zabranu na dosta sati pa sam napravio novi acc, debouvier.
Odigrao sam danas partiju posle mozda 2 meseca.
Sta su koji kurac oni plejer kardovi sto sam dobio posle partije? Dobio sam nekog turcina i njemca.
nsam igro mesec dana, i zaboravio kurceve na spidu pa moram da pravim novi...
VADZAJNE!
pa imas onaj copendum ili kako vec, to ti je neki album u koje stavljas te slicice. dobijas neke iteme kada skupis ceo tim i te fore (tako sam razumeo, ne skupljam ih)
u glavnom taj album se kupuje, valjda kosta 8 jura. mozes da se trejdujes sa likovima koji skupljaju, dace ti 1 common item za 1 player card
Koliko vas igra redovno, jel pravite neke premade partije i slično?
Pa u poslednje vreme retko ko igra redovno. Čak i ja koji sam pre igrao bar 2-3 partije dnevno sad jedva 1 odigram. Ali reci koji ti je nik, da te dodam na Stimu pa ćemo opičiti nekad.
ај додајте ме
ваџајне илити вагине
kakvu partiju igram
sigurno je mnogo dobra cim sam dosao vamo da pisem za vreme iste
Koji heroj je dobar za pocetnike?
kentaur je po meni najbolji za pocetnike a i jedan od najboljih heroja.
za bas one prave nobove ni snajper nije los.
mozda najbitnija stvar koju treba da naucis je last hitting, tj kako da ubijes kripa :)
http://www.youtube.com/watch?v=g_0NP4U8aUk
ima milion stvari koje bi trebalo da naucis, posebno ako nikad nisi igrao lol, hon ili dotu 1.
moj savet ti je da ne pocinjes da igras. inace po meni definitivno najbolja igrica ikad. a igrao sam ih mnogo.
lolo pa nisam bas toliki nob. Igram i LOL i dotu ali samo ono sa drugarima. Nije da nolajferisem.
Dosta manje likova znam koji mogu da me upute u dotu u odnosu na lol.
Igrao sam sa snajperom, dragon knajtom, rikijem i sa onim aksetom.
dota je do jaja pod uslovom da imas 4 ortaka i igrate zajedno, public machmaking ti ubaci u tim raznorazne bolide, u stanju je da ti ogadi igricu :)
mnogo puta mi se desavalo da igram sa nekim herojom i da pomislim "ma daj ovaj je mnogo los heroj" i onda me taj heroj ojebe u sledecoj partiji :) onda se zainteresujem u cemu to gresim pa odem na ju tjub i gledam kako bolji igraci igraju sa tim herojom i koje iteme prave
http://www.youtube.com/user/PurgeGamers
ovaj lik je do jaja
Znam za tog lika. Ja obozavam da gledam kada neko dominira sa Invokerom :)
Igram lol već 3 godine, i uvežban sam ko zmaj, al sam rad da batalim, jer me smorio opasno. Saću stavim ovo da se skida, pa da se raspiči :)
Nek mi pošalje ključ ko ima, Eufrat se zovem na stimu.
ja jos uvek ne pokusavam da igram invokera, pucka, storm pandu, i jos 3,4 heroja. treba uvezbavanje a ne zelim da upropastim nekome game.
volim naixa, u glavnom skoro sve dzanglere, solo i mid heroje, supportove... izbegavam heroje tipa sven, magina, spektra jer se zasniva na free farmu 40 minuta.
AJDE DOTE