pa idi purshase, onda visit storage page (valjda) i tu imas get dota 2
Играо неколико месеци и досадила игрица потпуно. Класика рулз.
Jel neko raspolozen da pikamo?
Igraš dvojku ili keca?
Mogu i ja sad.
Dvojku. E jepte se, dok odgovorite ja vec odigram dva gejma. Ima li sad zainteresovanih?
http://www.youtube.com/watch?v=QHbJg6EeInQ
najjači likovi :D
POKIDALI SMO!
e adujte me tamo, janpicze. svi kojima imaju iteme a ne trebaju im slobodno nek se jave :)
E ima ovaj diretide,sto vise skenjas roshana na kraju,dobijaju se bolji itemi aj se skupi nas petoro ovde i da lepo uzmemo isplanirane heroje sa isplaniranim itemima i da skenjavamo rosketa
Zdravo ja sam Stefan, omiljeni heroji su mi Puck i Lanaya. Najviše volim žene sa krupnim i crnim očima. Javite se u pvt čekam vas :)))
(GEJ I MANIJACI STOP!)
ja pikam pomalo, najboljše volem nekrolajta, venge i dark siera (i nijednog od ovih ne igram kao suporta, najedte se)
nub hiroz, сука
Ako neko misli da zna bolje sa Dark Seerom od mene, izazivam ga 1na1 :)
NO NO IT TEJK MENI SKIL TU HIT VIT NEKRO ULTI WI LUZ BIKOZ SUKA TIM FEED!
IC BIKOZ JU HIT HIM VIT FUL HELT VIT NEKROLIKS ULTI VEJT VEN HI HEV ET LIST SIKSTI PRSENTS MISING HELT TU KIL HIM ANDRSTEND?
*KOREKšN, NEKROLAJTS ULTI HUEHUEHUE
oce nek gejm
Daj mi steam nick mada nmg sad tek uvece
Ajde bre pušači kurcoa kečinu! Jebala vas dvojka! Arle mađija! Arle najbolji! Ole ole oleileeeeeee!
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
pa idi purshase, onda visit storage page (valjda) i tu imas get dota 2
Играо неколико месеци и досадила игрица потпуно. Класика рулз.
Jel neko raspolozen da pikamo?
Igraš dvojku ili keca?
Mogu i ja sad.
Dvojku. E jepte se, dok odgovorite ja vec odigram dva gejma. Ima li sad zainteresovanih?
http://www.youtube.com/watch?v=QHbJg6EeInQ
najjači likovi :D
POKIDALI SMO!
e adujte me tamo, janpicze. svi kojima imaju iteme a ne trebaju im slobodno nek se jave :)
E ima ovaj diretide,sto vise skenjas roshana na kraju,dobijaju se bolji itemi aj se skupi nas petoro ovde i da lepo uzmemo isplanirane heroje sa isplaniranim itemima i da skenjavamo rosketa
Zdravo ja sam Stefan, omiljeni heroji su mi Puck i Lanaya. Najviše volim žene sa krupnim i crnim očima. Javite se u pvt čekam vas :)))
(GEJ I MANIJACI STOP!)
ja pikam pomalo, najboljše volem nekrolajta, venge i dark siera
(i nijednog od ovih ne igram kao suporta, najedte se)
nub hiroz, сука
Ako neko misli da zna bolje sa Dark Seerom od mene, izazivam ga 1na1 :)
NO NO IT TEJK MENI SKIL TU HIT VIT NEKRO ULTI WI LUZ BIKOZ SUKA TIM FEED!
LUZ BIKOZ SUKA TIM FEED!
IC BIKOZ JU HIT HIM VIT FUL HELT VIT NEKROLIKS ULTI
VEJT VEN HI HEV ET LIST SIKSTI PRSENTS MISING HELT TU KIL HIM
ANDRSTEND?
*KOREKšN, NEKROLAJTS ULTI HUEHUEHUE
oce nek gejm
Daj mi steam nick mada nmg sad tek uvece
Ajde bre pušači kurcoa kečinu! Jebala vas dvojka! Arle mađija! Arle najbolji! Ole ole oleileeeeeee!