Dota 2

1. Aj mi neko ukratko napiše šta sve treba da odradim ne bi li probao i ovo čudo.

2. Instaliraj Steam, i onda se javi nekom sa nalogom da ti pošalje invajt.

3. Ja mislim da ne trebaju više invajtovi.

4. Već imam Steam. Jel moram nešto da downloadujem zasebno ili se igra preko Frouzen trouna pošto imam trenutno vip pripejd net tako da mi se ne isplati. I koliki je otprilike protok podataka za jednu partiju?

5. Ne znam koliki je protok, ali ja sam igrao na onaj USB net mali što se nakači VIP-ov isto, i nije trošilo mnogo. A igra se na posebnom Dota 2 klijentu, imaš da skineš preko Steam-a.

6. Znaš koliko iznosi download dvojke otprilike?

7. Uf, par gigabajta sigurno. Više od 3 ja mislim.

8. Uu jebote! Onda ništa još neko vreme, dok ne uzmem normalan net ...

9. Ne trebaju više invajtovi. Sad možeš da skineš direktno.

10. može direktno preko steamovog klijenta, i iznosi 3.7 gb tačno ako se ja dobro sećam. dvojka jebe, neverovatno je zabavna i grafički prijatno odrađena, i što je najbolje, može opušteno da se igra preko neta potpuno besplatno, trenutno ima ako 600 hiljada aktivnih igrača ako sam ja dobro informisan...

11. Ko ima giftova za dotu 2 da posalje?

12. Ne treba više giftovi da se igra. Ako misliš na one pozive.

13. денди је пичка, одро бих га 1 на 1!

14. Pa vidi, pokušao sam igrati kod ortaka i nije htelo. Ulogujem se na svoj steam i piše mi purchase, ne kontam zašto kad on igra na svom acc-u bez problema.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.