Борци против дискриминације или рушитељи система традиционалних вредности? Политичка платформа београдске "Поворке поноса"

1. bravo, dzimi!!!!!!!!!!!!! E, to sam htela da cujem. Znaci kad su dobre ribe sve im je oprosteno:)))) Vidis kako sve pada pred lepotom. :)

2. pre nego sto sam procitala tvoj odgovor potrazila sam fotku sa dve ,,dobre ribe,, , mada nisam lezbejka pa ne znam jesu li stvarno dobre:)))))

3. Ja ih, bogme, ne bih izbacila iz kreveta :-)

4. Нису. Имају мале сисе :п

5. ''Znaci kad su dobre ribe sve im je oprosteno:)))) Vidis kako sve pada pred lepotom. :)''

Хм... Онда по тој логици већину девојака треба да наложи кад види два лепа и беспрекорно грађена мушкарца како се љубе. Х-)

6. Jeste, Džimi, tako je! A i ako devojka nema velike sise, ne mož' da bude riba, pa da jebe ježa u leđa :D

7. Оно што девојку чини добром рибом је оно што има у глави, а не у сисама. ;)

8. Tako je!!! Upravo sam to htela da kažem! Samo malo u ironično zavijenoj formi ;)

9. auuuu...da preformulisem ja onda svoju izjavu:))) sve pada u vodu pred sisama...:)))vidite da ne znam sta su dobre ribe, samo se Insolent slozila:) Ne valja nam to, Inso, imamo isti ukus:))))

10. Elenna, ja uzimam ovu desno! Može? Na kraju krajeva, dogovorićemo se :-)

11. E, jebi ga sad, da prostis, i meni ta zapala za oko:)))))Rekoh ti da cemo se pobiti:)))

12. ''sve pada u vodu pred sisama...:)))''

Ма, може свака зиљава шипарица да има сисурду, али не може да има памет и да буде женствена. Није довољно имати сису. Треба умети носити је.

13. Ništa onda, na smenu - i nas dve site, i žene na broju :-)

14. nego mi cemo ovu desnu da delimo, a neka Dzimi uzme, ako se slaze, ovu levu, njemu ne trebaju velike sise, suvise je normalan decko da bi bio stvaran.:))))

15. eto, ti govoris a ja pisem:)))))))))))) neverovatno:))))))

16. Кад мушкарац девојци меси сисе (или оно што би ту требало да стоји) тешко да размишља о њеном коефицијенту интелигенције.

17. Hahahahahaha, Artemida, baš me nasmeja sad :)

18. Са задовољством :)

19. Сисе су обележје жене:)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.