Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Upravo tako, Elenna, Džimiju ostavljamo u amanet ovu levu, zaslužio je.
http://www.youtube.com/watch?v=97uK0KBbtOs&feature=related
za artemidu:))))))
Korleone, ako su sise obeležje žene, šta je obeležje muškarca :)?
''Кад мушкарац девојци меси сисе (или оно што би ту требало да стоји) тешко да размишља и њеном коефицијенту интелигенције.''
Тачно. Зато треба да размишља о томе пре него што почне да их меси. :Д
Замисли месиш сисе неке тамо полуретардиране калаштуре што ти се клибери на сваку одваљену небулозу... Терај бре то у пичку материну...
Памет је релативна ствар. Јебеш ти памет , ако женско не личи нинашта. Познате су нам овдашње феминисткиње и борци за женска права. Јбг, џабе мени интелектуалка у браку, кад ја морам да се извлачим из куће да нађем нешто сисато да смирим срце.
sve preko 18,Euglena:)
Да ли сам ја неку лаж изрекла? Не.
Мени је увек лепше како рецимо хаљина стоји Селми Хајек него Парис Хилтон, кад је у питању горњи део.
Џими, нисам мислио на ретарде.:)
''Korleone, ako su sise obeležje žene, šta je obeležje muškarca :)?''
А што питаш Корлеонета? Ваљда то жене треба да кажу.
:) тако је Џими
Мислим да су очи, тачније поглед, обележје мушкарца.
Погледајте тог Фернанда:)))))))
Ja ne znam, zato pitam. Nikad mi nije na pamet palo da imenujem bilo kakva obeležja. Al' pošto vidim, on zna koja su ženska, rekoh, ajd' da pitam :)
Јеботе, успео сам да тему о гејству претворим у хетеро дискусију. :)
Елем, ја мислим да се главна обележја мушкараца налазе ван њих.
Џабе нам што смо лепи, кад намамо кеш. :П
Еуглена, то је као Јелен Пиво. Мушкарци знају зашто и како:))))
lepa ili ružna, pitanje je sad :P
p.s. kako bi surovi rekao.. samo neka se piše :D
Hvala, Korleone, nikad mi nije bilo jasnije :D
@Lija-Vujak
Možeš da prdneš kad ti uđe?
Ono,uvek se tako sprdamo,al' kontam da ti možeš i stvarno da odgovoriš
Лија-Вук. Морам да се умешам.
То што ти и већина људи ове земље није пропутовала по страним земљама је сурова реалност овог нашег друштва. Али, ако је за излазак из земља та цена о којој говориш, боље да цео живот преседим у овом свом селу на 15 км од Београда и не изађем никада. Не смеш себи да ствараш такву слику. Није ти Артемида нити било ко други одавде који мисли да је парада лош потез, крив због твог "заточеништва" у земљи, већ они који воде ову земљу.
Шта треба да урадимо? Да продамо свој образ, име, националност и на крају свој ЧМАР да би путовали. НЕ ХВАЛА.
Ништа лично против тебе немам, али промени мишљење. Ако си ти за параду, ок. ЈА НИСАМ и НИКАДА НЕЋУ БИТИ.