Борци против дискриминације или рушитељи система традиционалних вредности? Политичка платформа београдске "Поворке поноса"

1. sto?
    zelis da me optuzis za podstrekivanje i kukavicluk usled nemanja muda da se borim za svoje misljenje i uverenje? ;)

2. Ne, naravno, hvala na odgovoru.

3. Nema na cemu. Uvek na usluzi te vrste.

4. Da, da, ljudski je grešiti... Pretpostavljam da je božanski uterivati nekome pamet motkom i molotovljevim koktelima. Jadna je ta srpska zastava kad je veličaju tebi slični.

5. Obzirom da ti citas ono sto zelis da procitas, nema mnogo mesta u raspravi sa tobom. REKOH DA NISAM ZA TO DA IH GADJAJU MOLOTOVLJEVIM KOKTELIMA.

A batina je iz raja izasla u ovom slucaju.

Jadna je ta srpska zastava kada o njoj pricaju tebi slicni gej obozavatelji ili mozda cak i pripadnici ove populacije.
    Bozanski je gledati ljude kao ti i smejati se.

6. Nisi za to da ih gađaju molotovljevim koktelima, ali si za to da ih zgaze od batina. Samo se ti smej i uživaj.

7. Jos bozanskije je sazaliti se i pomoci takvim ubogim stvorenjima slicnim tebi..ali ja nemam vremena za to. Ja sam smrtnik.

8. Naravno, mislim da molotovljeve koktele treba usmeriti ka onima koji ih hrabre i usmeravaju ka gej marsu.
    Pederi su bolesni, pederi koji marsiraju su bezobrazni i namecu svoju nastranost kao nesto normalno, a ovi sto ih podsticu su najvece zlo.

9. Ah, sreća da ima besmrtnika koji će da pomognu meni ubogom. A ako ne uspeju milom, tu je uvek batina. Nego, trebalo bi da staviš novi avatar kao Harlekin i ekipa, da se prepoznajete međusobno.

10. Ja da sam peder i da citam ovo sto svi mi, uracunavajuci i sebe, pisemo, umrla bih od smeha i radovala se koliko je gej pokret konacno uspeo da zamuti vodu i da dobije na publicitetu. Prava reakcija koja bi njih najvise zabolela bi bila da ih niko ne primecuje, da niko ne ode da ih gleda, kao i da se o paradi ne napise ni slovo. Cilj je vec postignut!Dakle, ako dobiju batine u nedelju, to ce biti ponovo tema o kojoj ce se danima raspravljati. Pa kad zasednu za okrugle stolove, pa kad Beckovicka pocne da se uspija i beci u Utisku nedelje, pa kad tri-cetiri mlada pisca dobiju nagradu lelecuci nad gejevima, pa kad se digne jos veca prasina...
    Mene ova parada nikada nije previse tangirala, a vi koje tangira razmislite malo ne cinite li im uslugu.Pa, bolje da ste, ljudi, kresnuli nekoga nego sto se mlatite oko gej parade i vadite oci jedni drugima.Samo vas slusam!Mislite da ce govno, ako vec to tako vidite, manje da smrdi ako njime umazete ruke ili cete tada smrdeti i vi?
    Ovo se odnosi i na mene koja sam,takodje uzela ucesce u ovoj raspravi koja vise ne vodi nikuda.

11. Nema potrebe, prepoznajem ja normalne ljude i bez avatara.
    A i vi pederi se prepoznajete takodje, cuo sam.

Tako da nema potrebe za avatarima tog tipa.

12. Nazivaš me pederom? Da... Koliko ti ono imaš godinica...? Kasno je sine, prošlo ti je vreme za krevet, postaješ kenjkav u nedostatku argumenata.

13. pedera ne odredjuje samo seksualno opredeljenje, vec i drugi parametri.
    Sto jes jes, dobri moj Luna, kasno jeste. Sutra ujutro se mora rano ustajati i ici na posao.
    Imam dovoljno godina da treba da znam da ne treba da se raspravljam sa intelektualno slabijim osobama od sebe, ali izgleda i nedovoljno da to sto znam i praktikujem, obzirom da sam vec usao u raspravu sa takvim upravo.
    Laku noc i sve najbolje.

14. Vidim ja da si dobar dečko, nisi nadmen, mrziš pedere, voliš svoju zemlju... Imaš rezervisano mesto u Raju. Čestitam. Lepo spavaj.

15. Koliko samo emocija,koliko samo argumenata,toliko malo te famozne tolerancije ciji su linkovi ostavljani...
    Gej parada u Srbiji,Hrvatskoj,koje god godine,ista prica,isti ljudi,isto sranje "A sta ako moje dijete to bude vidjelo" i to komentari od vecine ljudi koji nemaju djecu(inace bi bili zauzeti brigom o njima a ne citati dugacke postove sto normalnog sto usranog rasprijedanja o jednoj bukvalno beznacajnoj temi),komentari i zalopojke ili komentari i podstrek svih vas ljudi koji NISTA necete promijeniti.
    Jedan kaze da je sve ok,drugi ne,bilo da je to Harlekin,JTK,pa onda zadrti tupavi ekstremisti ciji se smisao ne vidi na ovom svijetu,kamoli na ovom topicu,a sve to UZALUD.
    Ljudi ce izaci na ulice,bice sranja,makar verbalnog,bice hapsenja,bice mrtvih,bice otvaranja zemljine utrobe da sve to proguta,a sta onda?
    Nista.Novi dan nakon toga.
    Svi ti heroji ce nastavit bit neki medio-bijednici,s koje god strane da su,zivjece zivote,bit lokalne legende il lokalna sprdnja,neki "strani agitatori" ce,izgleda uspjeti da nastave sa tim novim svjetskim poretkom za smanjenje ljudske rase na 500.000...i koga briga.Mozda sam bas ja,il ti u tom broju?I da nisi,jebes ga.To su neke stvari o kojima samo mozemo pricati kao idioti,jer,zaista,ne znamo ama bas nista o tome sto nam neko drugi nije prezentovao.
    Kraj.

Dame,gospodo,jebite se.
    Ovo vam svima zelim iz najbolje namjere,s kim god,kako god.Ionako je sve to nebitno,gdje god da se to iznosi,na koji god nacin.
    Mesa,evo,ispunjavam ti zelju-ne,nisam gej,takve stvari me ne zanimaju,al seksualnost i nacionalizam ocigledno zele svu paznju za sebe,tako da dzabe svi savjeti,zelje i mogucnosti koje vam svima zelim(uglavnom) nece imati odaziva jer cete se nastaviti boriti za svoje pravo glasa u ovoj divnoj policijskoj drzavi gdje to ne postoji.

16. Отказана је, пише у свим медијима.

17. Znam da piše, ali ipak uzimam sa malom dozom rezerve...

Nešto mi se baš ne veruje plaćeničkoj pederastiji i izdajničkim medijima...

18. E, što mi krivo. Jaoj... sad oni raspamećeni neće imati koga da biju. Možda jedino svoje kućne ljubimce, i to samo u slučaju da su gledali mužjake u akciji na Discovery-ju, loš uticaj čuda čini. Zarazan taj pederluk.

19. Jao,ne!
    Sav trud uzalud!
    O,pobogu,zasto?!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.