KLOMPE

1. Da li volite klompe? Opžte je poznato da mađarski živalj voli da nozi klompe. Ja obožavam da nosim crne klompe sa roze džarapama. Koje vi preferirate? Koliko su koriszne za grad il odlazak u zvinjac?
    http://i42.tinypic.com/29aqk2c.jpg

2. ја користим искључиво ПВЦ кломпе кад идем да мрестим свиње, нешто овако само у боји брескве

http://www.lacuna.hr/portals/0/rainbow/img-mid/110301057.jpg

3. Мени је ћале једном дошао у кломпама на родитељски, мало ме било блам ал сам осећала да ипак зна шта ради

4. odličan primerak sportske klompe iks rej
    mađarzka fudbalsko reprezentativac ima iste ovakve

5. Sace onaj Cedin doci i reci kakko to mora da nosi na poslu a inace ne bi i kako voli da gleda kolegice u trecoj smjeni kako ih nose

6. бојанбоје овај изгледа на тебе мисли, ајде дођи реци шта имаш па иди

7. neđe gospođa gmizavac svi su otižli u pekaru da hazaju kiflo

8. Samo drvene, holandske. Tradicija.

9. То не ваља за чукљеве пробај гумикломпе супер су

10. Denisx
    Sace onaj Cedin doci i reci kakko to mora da nosi na poslu a inace ne bi i kako voli da gleda kolegice u trecoj smjeni kako ih nose

hahahahahahah, taj rad...

nego, ja imam samo jedne klomp, dobila keva od firme i sad nam svima služe da ih nazujemo kad idemo u šupu po drva... jest da viri pola noge, al ja unosim drva u onome u čemu bojan radi :)

11. Gumiklompe nisu trve. A i pošto sam u sekti gde se ne smemo kažnjavati za grehe šibama, moram da izvršim pročišćenje na drugi način.

12. pravim klompoš od ostataka parketa ako treba gospođa storm

13. Чика Тиби, јел кувате фиш кломпош волела бих рецепт да имам

14. Tibore, naravno. I to u što većem broju, za sve nas koji se u slavu Hefestovu mažemo kečapom po stopalima.

15. gmizana izečete trizta grama klompoša, dodate jajo i pavlake subotidžke
    pečete dok ne porumeni i onda klompate

16. хвала направићу надам се да ћу добити кломпименте од укућана

17. Ja sam kao mlađi voleo da nosim klompe jer sam iskompleksiran zbog visine, a one imaju velik đon tako da mi je to pomagalo da se osećam sigurnije i da imam samopouzdanje. Maltene od 1. do 8. osnovne sam išao u klompama u školus. Osim kad je zima naravno ili kiša...

18. Ја тол'ко носим кломпе да ме у крају зову "Низоземски фурунџија". Ове су ми омиљене!
    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/04/15/4853491/Klompe4.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.