Prijava

Pušio elektronsku cigaretu nešto preko tri meseca. Vratio se old fešn cigaretama zbog iste stvari koja mi se desila kada sam apstinirao uz pomoć onih faken žvakica (Nicorette), a to je preterano gojenje. Elektronku sam probao pre svega zbog toga što je svugde dozvoljena. Ako neko hoće da proba, preporučujem isključivo one najskuplje koje imaju tank za ulje a ne jebene kertridže, koji su ultrašit.

celt

sacekajte malo da se nakupe pusaci sto puse te elektricne pljuge po 10ak godina, da se vidi kakve kancerogene materijale to cudo ima.

mislim da si u pravu, jer su sve ove stvari neatestirane i ko zna šta se sve može očekivati. Navodno nema kancerogena u tom ulju za e-pljuge, ali ...

Kako uopste radi ta elektricna pljuga?

Kako uopste radi ta elektricna pljuga?

Baterija, koju puniš kao i bateriju za mobilni, snabdeva strujom atomizer (nebulizator) koji opet, pretvara ulje koje se u malim količinama sliva iz tanka ili kertridža u vodenu paru aromu i nikotin. Vodena para i aroma imaju isključivo psihološki efekat, dok se nikotin vezuje za nikotinske receptore u organizmu, te se na taj način postiže zadovoljenje fizičke zavisnosti koju nikotin stvara.

Aha. A nema katrana i tako tih govana?

Navodno nema ... ima samo aromu ... ja sam uzeo aromu "Marlboro"-a, a rekli su mi da mogu da biram neku od 150 aroma, među kojima je i takva gej ekstravaganza da nisam mogao da verujem da ima ljudi koji bi i to pušili - aroma ružinih latica ...

aroma ružinih latica

ololololo