Ni sam ne znam. Nameravam da ugasim ovu kršinu i da odem da kuntam. Sve me više nervira. Danas bio kod zubara pa imam još onaj ogavni osećaj kao da mi buši zube.
Ne daj se Mesečka. Bolje sad da ih popravravljaš nego da ih posle vadiš. Da sam se vodio tom logikom ja bi imao sve 4 šestice danas, a sad nemam ni jedn.
Ja se ne osećam hendikepirano imako ih nemam. Ja ove zubarke kod koje popravljam zube se uopšte ne plašim, fina neka žena. A tek da vidiš kakva joj je asistentkinja, ako me razumeš šta hoću da kažem.
Hm... Ovo neka stomatološka sezona kanda...
I meni je zubarka, Mesečarka... I ona na godišnjem, pa došla na zamenu opet neka... Nije muško! Bem ti sreću...
Uglavnom, sad mogu u svemir, nego nema potrebe...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja ne bih, svakako...
Ja ne spavam već neko vreme... Tačno ima se razbolim!
Razboleti se u leto, pa nema veće kazne. Šta radiš sad jacka?
Pretvaram se u jedinicu SI sistema za smor... Tako već danima.
Što ti ne spavaš?
Ni sam ne znam. Nameravam da ugasim ovu kršinu i da odem da kuntam. Sve me više nervira. Danas bio kod zubara pa imam još onaj ogavni osećaj kao da mi buši zube.
Ја треба да идем код чика зубе, али не смем.
Ne daj se Mesečka. Bolje sad da ih popravravljaš nego da ih posle vadiš. Da sam se vodio tom logikom ja bi imao sve 4 šestice danas, a sad nemam ni jedn.
Ја имам, фала богу. Поправљам на време, само се плашим. Много.
Ja se ne osećam hendikepirano imako ih nemam. Ja ove zubarke kod koje popravljam zube se uopšte ne plašim, fina neka žena. A tek da vidiš kakva joj je asistentkinja, ako me razumeš šta hoću da kažem.
Хахахах, ех, лако је теби. Проблем је што је и мени зубарка, ако ме разумеш.
Lololol sažaljevam slučaj. Pozdraljam te do idućeg vidjenja, odoh u krpe!
Идем и ја, лака ноћ. :)
ŠAMPION!!!!
Рекли смо да ћу ја да победим. :)
Л
О
Л
Gde ste ljudi!
ту
Lepo.
Hm... Ovo neka stomatološka sezona kanda...
I meni je zubarka, Mesečarka... I ona na godišnjem, pa došla na zamenu opet neka... Nije muško! Bem ti sreću...
Uglavnom, sad mogu u svemir, nego nema potrebe...
Kako je gospoda inače?
Poslednja i tačka!
Ma bjaaaži.