hvala, hvala :) samo da se naviknem na 8 sati i biće OK :)
e nemam pojma, al mene odavno nije ovako napakovalo bar dvije godine... juče depresija jebena me hvata i misao '' ne daj bože da me šta ozbiljnije boli, poludio bih'' mi konstantno prolazi kroz glavu.. al dana s bolje...
ja se baš bio napenalio, i reko' to je to, cijela ekipa, drag drug se ženi... al ne da se
đes fmn, boga ti poljubim? šta ima novoga?
:)) Ja sam tu, moram da te dozivam tamo na definiciji :)) Šta će biti novo, ništa... Kako je kod tebe? :)
nije loše... počimam raditi sjutra :DDD jes da nije struka, al' nema veze...
inače sam totalno sjeban, prehladio sam se skroz, a trebao sam danas na svadbi opa cupa :)
O, pa super, neka je sa srećom početak! :)
Joj, i Šalabajzer bolestan... Kakav to virus luta Krajinom? :) Jao, meni se ide na neku svadbu, znaš otkad nisam bila, sto godina... :)
hvala, hvala :) samo da se naviknem na 8 sati i biće OK :)
e nemam pojma, al mene odavno nije ovako napakovalo bar dvije godine... juče depresija jebena me hvata i misao '' ne daj bože da me šta ozbiljnije boli, poludio bih'' mi konstantno prolazi kroz glavu.. al dana s bolje...
ja se baš bio napenalio, i reko' to je to, cijela ekipa, drag drug se ženi... al ne da se
Biće bolje, samo lezi večeras ranije, da se naspavaš za sutra :)
moraću... al slabo i spavam, stalno se budim sav u goloj vodi i onda opet nervoza i tako u krug :)
Nema razloga da se brineš, nije to ništa strašno, jak si ti momak, šta je jedna prehlada za tebe? :)
jes' da... KRAJIŠNIK... al rek'o mi ćaća da ja krajine nisam vidio kako sam osjetljiv :DDD
Haha! :) Moraćeš da se čeličiš :)
taj neki rad :) i tako vazda, da l kroz neki fizčki rad ili kako god, al znam da me starci nikad nisu žalili i da je uvijek bilo samo se čeliči...
Zemo, ti se ovo malo žališ, aaa? :P
POBJEDA!!!
Ti si muško, ti si jači pol i te fore... :) Jbg, šta ćeš :)
malo, osim zadnjeg posta... tu se kurčim spartanskim vaspitanjem :D
Još samo čekam da pročitam : joj FMN... nije lako... boli me sve...ufff... mogla si me izmasirati, a? :P
E, ajd' se dogovorite vas dvojica koji je bolesniji, ne znam koga pre da tešim :)) :P
JA!!! :D
OTKOČIJO SAM JE!!!!!!
ćuskiju bi razvalio :)
mora da je zemo... (jes' da bih više volio da mene tješiš, al đe ću priznati da sam pička bolesnička)
Vidiš, Buri, kako ti je to mač sa dve oštrice... :))