Ко последњи побједник 125

1. đes fmn, boga ti poljubim? šta ima novoga?

2. :)) Ja sam tu, moram da te dozivam tamo na definiciji :)) Šta će biti novo, ništa... Kako je kod tebe? :)

3. nije loše... počimam raditi sjutra :DDD jes da nije struka, al' nema veze...

inače sam totalno sjeban, prehladio sam se skroz, a trebao sam danas na svadbi opa cupa :)

4. O, pa super, neka je sa srećom početak! :)

Joj, i Šalabajzer bolestan... Kakav to virus luta Krajinom? :) Jao, meni se ide na neku svadbu, znaš otkad nisam bila, sto godina... :)

5. hvala, hvala :) samo da se naviknem na 8 sati i biće OK :)

e nemam pojma, al mene odavno nije ovako napakovalo bar dvije godine... juče depresija jebena me hvata i misao '' ne daj bože da me šta ozbiljnije boli, poludio bih'' mi konstantno prolazi kroz glavu.. al dana s bolje...

ja se baš bio napenalio, i reko' to je to, cijela ekipa, drag drug se ženi... al ne da se

6. Biće bolje, samo lezi večeras ranije, da se naspavaš za sutra :)

7. moraću... al slabo i spavam, stalno se budim sav u goloj vodi i onda opet nervoza i tako u krug :)

8. Nema razloga da se brineš, nije to ništa strašno, jak si ti momak, šta je jedna prehlada za tebe? :)

9. jes' da... KRAJIŠNIK... al rek'o mi ćaća da ja krajine nisam vidio kako sam osjetljiv :DDD

10. Haha! :) Moraćeš da se čeličiš :)

11. taj neki rad :) i tako vazda, da l kroz neki fizčki rad ili kako god, al znam da me starci nikad nisu žalili i da je uvijek bilo samo se čeliči...

12. Zemo, ti se ovo malo žališ, aaa? :P

POBJEDA!!!

13. Ti si muško, ti si jači pol i te fore... :) Jbg, šta ćeš :)

14. malo, osim zadnjeg posta... tu se kurčim spartanskim vaspitanjem :D

15. Još samo čekam da pročitam : joj FMN... nije lako... boli me sve...ufff... mogla si me izmasirati, a? :P

16. E, ajd' se dogovorite vas dvojica koji je bolesniji, ne znam koga pre da tešim :)) :P

17. OTKOČIJO SAM JE!!!!!!

18. ćuskiju bi razvalio :)

mora da je zemo... (jes' da bih više volio da mene tješiš, al đe ću priznati da sam pička bolesnička)

19. Vidiš, Buri, kako ti je to mač sa dve oštrice... :))