U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kiša, kiša, kiša, kiša, kiša! Mokri do pobede, uklizavanje u poslednju stotinku pred zaključavanje!!!1
Đeste.
Đesmo.
STIGAO ŠAMPIJON!!!
Hvala na najavi! Saće i Buri. :)
Šampion pospan, pa ide prebaciti koji sat. Mojne da koji mod zaključa ovo dok džonjam!
Pobedaa!
opaaaa... demo koalicijo... nalij, nalij... ko bočicu... do konačne pobjede :D
AJDE
đe si marcipan, ljudeskaro, jesi se odmorila?
Joj, nego šta sam, neprocenjivo. Tako je divno spavati, šetati, piti kafu, pa opet tako... Lagano. Ali je ovo već faza kada ne treba da preteram. :)
A ti? Kisneš li? :)
to... željan sam svega toga...
jok ja, kancelarijski posao... laganini... i sve žene oko mene, raj na zemlji :D
Ooo, čestitam, neka je sa srećom, zanimljivo, i ostalo što se podrazumeva! :)
Nemoj biti onda željan, nego kaficu sa njima. :)
Čestitam buri. Inače, ćao svima.
Ćao i tebi. :)
Šta se radi?
Evo, boli me zub, pa plačem.
POOOBEEEEDAAAAA
Ja sam nabio prst tako da se oštetilo meso ispod i sad boli u 3 lepe, odsekao bih ga. I onda dođe keva i sere mi kako ne idem na treninge zato što sada ne želim da idem na trening i ne mogu da radim ništa kako treba. -.-
Tebi gore nego meni!
sažaljevam slučajeve...
nego, marc, ima tu onaj problem stari... sve udate :)