Ко последњи побједник 125

1. POBJEDA!!!!
    Đeste svi, šta ima?

2. Ja sušim kosu i pitam se zašto ove u sobi iznad moje lupaju celo veče :) Malo počinje da me nervira...

3. ja došao iz čaršije, i oću didem spavati... inače u gradu tuga, niđe nikoga, dan žalosti pa sve utihnulo...

4. Ja sam siguran da ne uče... :)

5. A što je dan žalosti? Nisam upućena...

6. ma nastradala petorica momaka juče kad je pao sporCki avion... i cijele sedmice sve svirke ootkazane... a trebao biti SARS i čola i tako i dejan petrović i tako...

zemo ima li onog indijanca đe?

7. Vjerovatno zbog onog aviona što se srušio u BL...

8. Tu je, u Šipovu, vidio sam ga meščini danas... Ganja neki posao, pa ga slabije viđam...

9. A joj, sad sam se setila da sam pročitala za to juče... Stvarno tuga...

10. eee uganjaće kurac moj, da prosti ova cura :)

jašta, al šta bi sad... najtužnije je što su to sve gledale porodice nastradalih...

11. Oprostila sam :)

Joj... nemam komentara... Baš me potrese kad čujem tako nešto...

12. jesi velikodušna...

aj mijenjamo temu... ima li šta veselije u vas? inače, samo da rečem, meni je bilo dobro u gradu, ja ionako ne volim te gužve i svirke za DŽ kad dođu i oni koje to zanima, i oni koji veze sa tim nemaju, al kao fora neka me tu kad je džabe i bogu je drago...

13. Jesam, šta da ti kažem ;)
    Ja moram sad da učim... Šekspira...

14. auuu... pa to i nije baš neka vesela tema... bolje da ideš sa komšinicama skakutati :)))

15. Uh, meni je bilo veselo juče. Krenuo iz Šipova, pa preko Baraća, Zelenkovca, Podrašnice, Jezera i na kraju završim u Strojicama. Naravno, niti jedan se bircuz na toj turneji nije omašio.

16. Joj, ne pominji ih, igraju mi po glavi! :) Sreća pa još uvek nisu prešle moj prag tolerancije :)
    Vas dvojica ste pravi kafanski ljudi... :)

17. turneja je vrhunska nema šta... jesi bio u podrašnici kod leše?

imaš onda dosta visok prag :)

jašta smo, a i nek' smo....

18. Kad pičim po periferiji da se zajebavam, nemam pragove, jednostavno ne prolazm pored bircuza, svraćam u svaki. :) Ne znam ko je taj Leša, ali bio sam u obe kafane, nema 10 metara jedna od druge. :)

19. e leša je ona prva kad ideš iz baraća :) glavna u podrašnici... tako da znaš :)))

20. Bio. Na terasi sjedilo par likova, nisam se zagledao... Unutra, konobariše gazdarica, za jednim stolom 2 drtine od po 100 godina mlate šaha i suše rakijetinu. Za drugim dvojica brkonja ništa ne pričaju, ali je ispred njih po 4 piva, znači rade pos'o, ne laprdaju bezveze. Treći sto je bila neka klinčadija, nisam se zagledao. Et'. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.