Ко последњи побједник 125

1. Buuu! Goga pobedila! Pojavila se kao duh i ukrala pobedu ispred nosa! :))

2. U jebote, koliko ženskinja na temi?! Da ja bježim?

3. Gogo! :))) :*

Au, otkad si ti postao ženofob? :P

4. Nisam postao, ali vas je puno, a ja znam koliki sam kapacitet. :P

5. Moreee, Šalabe, nemoj svašta da počne da se priča -da se bojiš curica :)))

6. Ni da bežiš ni da se pitaš za kapacitet... jednostavno.

mada...

Gogo, aj probaj još koji put! :)

7. Aj neću bježati, ali ću vas posmatrati iz prikrajka.

8. I, šta se radi ođe u poslednje vreme? Neko se ženio, udao, ljutio..? Kakve su vesti? ;)

9. Ja sam od juče apsolvent :) Prođoše i ove četiri godine, nisam ni svesna koliko brzo... Inače, sve ostalo je po starom, ne udajem se još uvek i tako :) Kod tebe, Gogo? :)

10. O, čestitam, FMN :)) Svaka ti čast! :))
    Nema ničeg novog, pohvalila sam se na hvalisavoj temi (čekam neke vesti o ilustracijama), pa mi lepo :))

11. Hvala :) :* Sad još da ispolažem ispite što su mi ostali, ali imam vremena... :)
    O, pa fino :) A o kakvim se ilustracijama radi?

12. Pa, postavila sam ih na "Crtanje, slikanje". To su ilustracije za decu, a poznanica koja živi u Bugarskoj (i koja ja spisateljica, između ostalog, knjiga za decu) ih je videla i poslala svom izdavaču. Pa, sad..videćemo :) Ja sam i ovako srećna :)

Ispite? Pa, ima da ih rasturiš ko ništa! :) Sad si džomba, možeš kako hoćeš :))

13. Svaka čast obema! :)) Vredne i pozitivne cure! Žene će spasiti svet, a već ga čine lepšim. :))
    Jes čuo Šalab? :)

14. Hvala, Mar :)
    Potpuno se slažem sa tvojom konstatacijom, odavno se pokazala kao istinita :)

15. E, Mar, hvala :) Vidiš kako je Šalab sad pobegao :))

Gogo, sad sam pogledala, super su ilustracije :) Jednostavne, a opet sa jasnom porukom deci :) Baš mi se sviđaju...
    A što se ispita tiče, planiram da završim do oktobra, jer bih da upišem master...

16. Too, nema stajanja! Samo napred, FMN, alal ćufte! Tako i treba :)) Dok si u formi, ruši! :)

Hvala ti, šteta što nemam lepe fotke crteža (a ne radim na kompu, nego samo četkicu priznajem)..dinosaurus sam-šta da kažem :)

17. Ko je pobjegao? NIKADA!
    Ali, sad idem da spavam, a vi spašavajte svijet i činite ga ljepšim, dok ja moram sutra na posao.
    Eto, laku noć djevojke.

18. 'Ku noć, radni narode :)

19. Noć noć :))
    Ja se vrnuh, ali sada nema nikoga :P

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.