Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pobedaaa!
Pobedaaa!
iz tvoje tastature u moderatorske oči :)
Savršeni moderatoru, nepogrešivi u svom naumu, zaključaj, tako ti Olimpa!
đes marcipan...
Pokušavam da prizovem višu silu. Ne znam da li dodolskom metodom ili ipak, hvalospevom. :)
buri, secas li me se?
malo... al ne bi bilo loše ni da me podsjetiš... :)))
marc, saće modovi čim sam ja doš'o
Neće,buri, Goga jopet tu! :))
ĐE si gogo legendo... nema te sto godina? kaava si mi?
AJMO ZAKLJUČ!
Goga RULA po fejsu, muva se po Vuki, snajperiše...ma, šta ja bulaznim? Sve je kao i pre, samo uživam u suncu i toploti! :)))
Kako tvoj posao,buri? Sad si već stara kajla? :)))
lololo fesbukajlijo :)))
e pa nije loše, samo ne mogu više nolajferisati punim kapacitetom i to mi jako nedostaje :)))
Evo i mene :))
A naravno da ti nedostaje,buri, ali sad si ovde Ime i Prezime, pa možeš kako 'oćeš :))
Desi,FMN, pričaj,šta bi danaske? :))))A?A?A? :)))
jes' i to...
šta je trebalo biti danas?
FMN imala ispit :)
zrelosti? kakav ispit na neđelju svetu?
Ma,čekaj da dođe, pa će nam kazati :) Ti si više nego ja nestrpljiv ;))
fmn, pojavi se :D
E, bila sam kod drugarice :) Ne znam ni ja šta će biti, ja sam ono pospana uradila, pa šta bude :) Reći ću da su u jednom tekstu za prevod bile reči 'strugovi' i 'pneumatske prese', zanimljivo :))