Pa ja sad ne znam gde ću... :)
U ŠIPOVO!!!!
Pa, nije to tako jednostavna odluka... Ne znam šta me tamo čeka :))
ovo pitanje nema smisla ad se priča samo o mrkonjić GRADU i Ušipovu :)
MRKONJIĆ KONZA!!!!!!!!!!!!1
Forgetko, čeka te čojek domaćin, kao što sam ja! U Mrkonjiću sve gastarbajterska djeca, tu nema čojeka ni do podne.
Tako znači? :) Buri? :)
Ima koga_ Sve i da ima odoh ja.
Ja sam tu...
I ja :3
Tooo! :D
Kako si mi? ♥
Ja dobro, nego se svi drugi nešto žale... Valjda od vrućine ove... Kako si ti? :)
Fino, zaključala sam se u devojačku sobu i buljim u plafon, izigravam tinejdžerku malo. :) Jesi li završila sa ovim ispitima?
Haha, blago tebi :)) Jesam, u ovom roku, al' imam još za septembar, oktobar...
Auu, srećno s time :))) Lepo mi, uživam u samoći, lažnoj :D
Hvala :)) Samo ti uživaj :D Ja bih volela da se malo osamim, al' puna mi kuća svaki dan...
POBJEDA!!!
Ja sam to rešila... Danju spavaš ili nisi kući, noću čitaš na dvorištu, terasi, šta već, pojedu te komarci, a tebi super!
POBEDA!!!!!!!!!
dfajčdskfjads
ZADNJI!!!!
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
U ŠIPOVO!!!!
Pa, nije to tako jednostavna odluka... Ne znam šta me tamo čeka :))
ovo pitanje nema smisla ad se priča samo o mrkonjić GRADU i Ušipovu :)
MRKONJIĆ KONZA!!!!!!!!!!!!1
Forgetko, čeka te čojek domaćin, kao što sam ja! U Mrkonjiću sve gastarbajterska djeca, tu nema čojeka ni do podne.
Tako znači? :) Buri? :)
Ima koga_ Sve i da ima odoh ja.
Ja sam tu...
I ja :3
Tooo! :D
Kako si mi? ♥
Ja dobro, nego se svi drugi nešto žale... Valjda od vrućine ove... Kako si ti? :)
Fino, zaključala sam se u devojačku sobu i buljim u plafon, izigravam tinejdžerku malo. :)
Jesi li završila sa ovim ispitima?
Haha, blago tebi :))
Jesam, u ovom roku, al' imam još za septembar, oktobar...
Auu, srećno s time :)))
Lepo mi, uživam u samoći, lažnoj :D
Hvala :))
Samo ti uživaj :D Ja bih volela da se malo osamim, al' puna mi kuća svaki dan...
POBJEDA!!!
Ja sam to rešila... Danju spavaš ili nisi kući, noću čitaš na dvorištu, terasi, šta već, pojedu te komarci, a tebi super!
POBEDA!!!!!!!!!
dfajčdskfjads
ZADNJI!!!!