![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja da se upišem da sam pročitao celu temu. Do sad.
I nemote Facu, ja sam ovo trebao da otvorim nego sam uteko jutros sa sajta.
Kad nešto radimo jedinstveno, neki od autora misle da smo pojedinačno delovali i obrnuto.
Znači, savetuješ čoveka da bude kafe kuvarica :)
Vidite, o ovome pricam, KONFLIKT JE POZELJAN! Sad bismo se bar na 3 strane nadmudrivali, povremeno satro doticuci se teme, samo da je kojim slucajem Reme napisao nesto provokativno.
Видиш, досадно је расправљати се са неким ко мисли да је ухватио бога за муда, а у суштини је иста багра као 99% других. Сморио си.
Мени су сви модератори супер, немам разлог да неког мање-више поштујем. Нека само раде свој посао и неће бити проблема.
Тема "Увуци се модератору" је само пар места испред ове. Овде се пљује.
PUNI KO SIPFTAR KORNET, RAZMODUJ SVE DA JEBE OCA!
И сад си ти испао паметан или шта си већ покушао? Мани ме тих комплексашких фора.
Имам право на своје мишљење и не желим да се свађам са неким но лајферима. Заобиђи ме.
vjerujem da bi jedan dan bez modova dovijeo do propasti sajta.ono,baš kraj, das ende.
Kolki ste bre nolajferi.
Samo malo dublje prorazmisliti o nečijoj MORAMO ZADOVOLJITI SVAČIJE UKUSE. A svi vrlo dobro znamo da o njima ne treba raspravljati i da bi svako,makar na deset minuta, dupe dao da mu tamo u knjižici piše MODERATOR i u tom duhu nešto i radio. E pa sad što se nekima ponešto od toga ne bi svidelo, jebiga druže Tito...
Стани, да сам ти рекао "таквом мишљењу није место на овој теми, нађи адекватну тему и тамо похвали модерисање", то не би ни приметио, ово је било ефектније.
Али ти ниси тако рекао. Него је испало да се ја њима улизујем и да би требао да одем тамо и то да радим.
Прженица си. То је све.
Не, само ме је почело нервирати, да се неки чланови "иживљавају" на овим другима. Али, нећу да спемујем више, ако нешто треба јави се на ПВТ.
Релеација између мене, аутора, и модератора је једино брисање дефиниција када нисам у могућности. Апсолутно ме не занима ко модерише још мање како модерише. Замјерка за све модератове је да немају стриктни закон о бановању на колико дана се који прекршај спроводи.
Шта год да сада напишете, модераторски мозак ће то акумулирати и спровести у банану када направите неку грешку. Роботи су то.
Мада, то и није замјерка за модераторе колико је за админа.
http://vukajlija.com/forum/teme/40573-glasajte-koji-je-mod-sledeci-za-razmod?strana=6#post_1880954
ljubim te u kurac
E posto ne znam gde da pitam, a vidim da ovde ima najvise modova pa ovako : Prosli put kad sam bio banovan pisalo je 3. ban po redu, je l' to namerno napomenuto da bih znao da je sledeci trajni ili tek onako?
EDIT : I zasto mi Vukajlija vise nije ljubicasta nego je ponovo zelena?
ја сам сањао синоћ како одлазим низ реку
Чисто да се забиљежи, имамо ми у тефтер банове, али ето тако да стоји, ваља се.
Банује се прогресивно, нпр једном си вријеђао, једном напушавао(исто вријеђање), за следеће вријеђање иде дужи бан, бар код мене, ако бих ја то видио нпр :)
Што се тиче вукајлије http://vukajlija.com/recnik/autori/138394/edit иди ту, па промијени, имаш падајући мени за боје
Meni tu pise ljubicasta, ali je svejedno zelena :)