zelena je zbog reklama. nije bag, samo default pozadina kada je reklama aktuelna
EDIT: ili sam ja prsa, ili sam ovo citao i postovao u raznoraznim pitanjima, a iskocilo odje
EDIT2: Da ne bude spemcina, facafacaa ce prvi da leti. Nista licno, nego ne vidju kako to pop more bit mod na vukajliji, a da crkva to odobrava
// мод едит: 5 дана јер спемује + 2 дана јер лаже + 3 дана јер нас прави лудим. Срам те било бре!
eto ih aktivne teme. dje da se spemuje svega vam?!
Било ђе, на свакој од тих тема се може наћ' мјесто...
Ево нпр, фаца и ја смо зарадили по 3 дана кад смо спемовали на теми ђе се траже дефиниције http://vukajlija.com/forum/teme/5523-bila-jednom-jedna-definicija?strana=8#post_1062037 Ето, само по један пост и бан по 3 дана, а мислим да је тренутно ствар другачија и да је већа толеранција, а и већи и лошији спем
ima takvog spema jos uvjek, samo sto su banovi ostriji.
Не, него су модови попустљивији, а аутори имају све више и више слободе и демократије, па онда кад заглиби, модови построже мало и укину неке ствари, а онда се аутори осјећају као да се врши притисак на њих и тако то, а уопште није тако.
Није то први и једини мој бан, добијао сам их за по један пост на темама кад год и никад се нисам бунио, а сад је превелика слобода била, па мора мало да се смање срања и ето... :)
Joj kad se setim u onom sistemu jebte.. Dodješ u ponedeljak na poso, ja radio u špediciji, pa ladno pivo, pa ražanj pao.. Stranac nam nije ni trebo a i koji će nam kurac..
A sad kad nam se nakadarilo na kosti jebem ti krv ti ne jebem..
Ko se ba žali ? Ma pusti to, da sam prstom biro ne bi bolje neke ljudi izabrao..Mora to malo oštrije, bahato što bi rekli..
E stvarno ne znam u čemu je problem, ali u moderatorima nije. Opao je kvalitet sajta koliko god to izlizano zvučalo..Čak je i kvantitet opao, eno kad udarim na kalendar za današnje defke nema ni 10 strana.. Da li sajt doživio svoj vrhunac ili je to loše vodjenje, ali sigurno je da je sam kvalitet svega vidljivo opao..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Пробај поново, ако неће пријави у багове :)
zelena je zbog reklama. nije bag, samo default pozadina kada je reklama aktuelna
EDIT: ili sam ja prsa, ili sam ovo citao i postovao u raznoraznim pitanjima, a iskocilo odje
EDIT2: Da ne bude spemcina, facafacaa ce prvi da leti. Nista licno, nego ne vidju kako to pop more bit mod na vukajliji, a da crkva to odobrava
// мод едит: 5 дана јер спемује + 2 дана јер лаже + 3 дана јер нас прави лудим. Срам те било бре!
primjetio sam da su modovi nekoliko puta u ovoj temi naglasili kako nema kvalitetnog spema.
Comatose, pre minut
Kladionica
Срета-Штета, pre minut
Rebusi
DeadKenny, pre 5 minuta
Гласајте који је мод следећи за размод
Salmonel, pre 6 minuta
Разноразно питање
Blargh., pre 11 minuta
Transfer blama
Jericho, pre 24 minuta
Морам некоме да се похвалим
Mala Vidra, pre 44 minuta
Чачанизација
Marko_bre, pre sat vremena
Фк Партизан
Срета-Штета, pre sat vremena
Увуци se moderatoru
Nash Bridges, pre sat vremena
eto ih aktivne teme. dje da se spemuje svega vam?!
Ене мене. Форум се сморио. Је л' може неко дукине право Вучици и Корнелију да постују на јадању и фаљењу?
Едит: Ал' додуше, тад би форум тотално умрео.
http://oi44.tinypic.com/2vrwjrr.jpg
Било ђе, на свакој од тих тема се може наћ' мјесто...
Ево нпр, фаца и ја смо зарадили по 3 дана кад смо спемовали на теми ђе се траже дефиниције http://vukajlija.com/forum/teme/5523-bila-jednom-jedna-definicija?strana=8#post_1062037
Ето, само по један пост и бан по 3 дана, а мислим да је тренутно ствар другачија и да је већа толеранција, а и већи и лошији спем
Трачица, Трачица... Ааааа, све се види.
Navatala ti se prašina na PVT-u.
маћори, давно је та слика нправљена лол
Tačno sam znao da ćeš to da kažeš.
http://vukajlija.com/forum/teme/40297-so-je-forum-dosadan-ovolko?strana=1#post_1870627 Па и јесте ботко лоло
Zbog tri reči koje pritom nisu psovke, ololo :)
ima takvog spema jos uvjek, samo sto su banovi ostriji.
Не, него су модови попустљивији, а аутори имају све више и више слободе и демократије, па онда кад заглиби, модови построже мало и укину неке ствари, а онда се аутори осјећају као да се врши притисак на њих и тако то, а уопште није тако.
Није то први и једини мој бан, добијао сам их за по један пост на темама кад год и никад се нисам бунио, а сад је превелика слобода била, па мора мало да се смање срања и ето... :)
Поздрав.
Joj kad se setim u onom sistemu jebte.. Dodješ u ponedeljak na poso, ja radio u špediciji, pa ladno pivo, pa ražanj pao.. Stranac nam nije ni trebo a i koji će nam kurac..
A sad kad nam se nakadarilo na kosti jebem ti krv ti ne jebem..
Је л' била срчка? :)
Jes evo sasro sam se :D
Ето, видите ли какву слободу имате, и још се жалите :Р
Ko se ba žali ? Ma pusti to, da sam prstom biro ne bi bolje neke ljudi izabrao..Mora to malo oštrije, bahato što bi rekli..
E stvarno ne znam u čemu je problem, ali u moderatorima nije. Opao je kvalitet sajta koliko god to izlizano zvučalo..Čak je i kvantitet opao, eno kad udarim na kalendar za današnje defke nema ni 10 strana.. Da li sajt doživio svoj vrhunac ili je to loše vodjenje, ali sigurno je da je sam kvalitet svega vidljivo opao..