Гласајте који је мод следећи за размод

1. Ban kao virtuelno ubistvo verovatno pruža neki vid mazohističkog orgazma i predstavlja priliku da moderator oseti kako je to smaknuti nekoga. Za banom se lako poteže zato što bandžija zna da neće biti konsekvenci kao u slučaju pravog ubistva. Dakle, bandžije su serijske virtuelne ubice.

Gardijani kvaliteta. Eksterminatori gluposti. Egzekutori inferiorne žgadije.

2. Да не испадне да спемујем агејн, ја сам -Мост- Илузија и Тхинкер_ већ ме бановасте на овој теми, додуше јесам спемовао али не више него сви остали.

Сад да вам кажем озбиљно шта мислим на задату тему, очигледно је да власник сајта није очекивао овакав бум и популарност те је основе сајта поставио као и вечину форума и сличних ствари, поставиш неког за модератора не плаћаш му али и не тражиш много.

Али у задње време је очигледно да се сајт комерцијализује и да то иде веома добро, посебно ако се погледа списак компанија које се рекламирају овде а и све више је варијанти за рекламирање.

Ако се погледа однос улагања и профита квалитетан сајт је златна кока за буквално згртање велике количине новца. Ја да сам у сличној ситуацији, довео бих доказаног и квалитетног маркетинг менаџера који је доказан на овом пољу и који би поставио стандарде. Не мислим да он одабира дефиниције и сл.

Модератори би били плаћени али би се тражили резултати од њих, као у свакој успешној компанији. А пре или касније ће и власинк овог сајта кад намирише велики новац урадити слично.

Реално, ако опадне посета и кавлитет а види да се дефиниције бирају типа "Ко је највећи чмарољуб добија дефку" неће имати избора.

Ово је моје мишљење и сад стварно није уперено против вас модова, него сам слично видео на примеру у компанији за коју радим.

Ако сте закључали тему док сам писао овај есеј, полићу се бензином и запалити као подршка штрајкачима и малинарима са косова.

3. HAHAHAHAHAHA, BEM TI LEBARNIK, UMIREM!
    Kako ja ovo nisam videla do sada?

4. ja sam tek jednog beli, a moro sam...jel tebe nije smorio?

Jeste malo smorio s onim bušnim tanjirom, al brate smarao si i ti njega da ti objasni šta je mislio pekinezerom ili pudlicom, jebemliga. Verovatno je hteo da kaže da ti pevanje jal recitovanje Šejna stoji ko piletu sise ili nešto slično i mislio je da je dovoljno očigledno. Šta bi jebote mogao da misli pekinezerom, da ti je lice spljošteno kao da ga je neko udario peglom?

5. ja sam mislila da oce da kaze da ima pekinejzera koji pjeva...

6. Faco, za sad, ko je najglupsa karika?

7. Interesantna tema. Verovatno iz razloga što stoji u podforumu u kom jeste. Da je Faca stavio tamo gde joj je mesto, verovatno bi imala dosta manju popularnost.

8. BeliMantil
    ја сам -Мост- Илузија и Тхинкер_

Четири налога... Који си ти нолајфер боктемазо!

9. E, valja. Znaci, do sad ko je sta jeo govna - jeo je. A sada - svim ovim primaverama sto su se upecali da otvoreno i iskreno kritikuju, jedna glazbena numera sa (ne bas tako) subliminarnom porukom:

http://www.youtube.com/watch?v=OFLYgFChfTc

Jebali ste jeza u krzno.

10. Ех који сте малери, таман сте напљували кад еве га онај неактивни онлајн... :Д

11. Tako je, sad ce da se mole da budem malo vise neaktivan.

12. У Лондону мук.

13. Ljudi ne znaju da je Che zaduzen samo za moderaciju novozelandskih autora na sajtu. Sad, kako je on jedini, cak i kad se jednom godisnje uloguje, on je ispratio rad svih autora za koje je zaduzen.
    Smarko - Crna Gora, Holandski Antili, Aruba i Kiribati.

14. Mene zapatio Guam i Americka Samoa

15. Već je rečeno mnogo stvari, a neko moje mišljenje je.
    1: Da je ovo pravo glasanje Kostić bi odavno prestao da moderiše, to je jasno kao dan, velikom delu sajta ide na živce kad glumi šerifa. Blek je znao samo tako da napuši autore a meni je bio genijalan. Jednostavno kako da ozbiljno shvatiš Kostića- defkama ne zaslužuje. Zbog opšteg vređanja žgadije kako ih on sam naziva ne zaslužuje. Na kraju krajeva batica koji se slika u ogledalu i čupka obrve ne može biti autoritet pa da jebe rak raka.
    2: Meni najbolji mod je bila mylyca, jer je znala da se zeza sa članovima (tema na kurcu te nosam i slično), uglavnom po najboljim temama koje su danas zaključane ili bi bile zaključane da se sada otvore od strane Kostića.
    3: Ne znam zašto je frenki prestao da bude mod, ali on kao po meni najbolji autor, uvek je bio odmeren i mogao je da bude uzor drugima. Takve definicije sa lepim stilom pisanja su i proslavile sajt, na tim definicijama se prepoznaje kvalitet. Njegov kvalitet je neosporan. Proste igre rečima su za svakog, ako stalno to ide na naslovnu tako će se sajt i razvijati.
    4: Počelo je jako da smara što se svi stalno pronalaze uvređenim pa ne može više slobodno da se piše odmah padaju banovi. Možda sam se previše isprimao na trol temu, ali ovo je iskreno mišljenje. Aj uzdravlje.

16. oooo majku vam božiju, pa dokle više?!?! najbolji autori odlaaaaazeeeee!!!!!!!!!

odakle bre svima vama ideja da se ovde iko išta pita o ičemu? kad smo bre uveli demokratiju ovde? šta je bre ovo? mislite da možete tek tako da dođete ovde i birate koga ćete za moda? E PA NE MOŽE!!!

17. lemaja dobila. BJEZMO!

18. oooo majku vam božiju, pa dokle više?!?! najbolji autori odlaaaaazeeeee!!!!!!!!!

Straja otišao !?! OO NEE!!!

19. Е моја, лемајо... :)
    Ја само гледам кмечање и жалбе како су дефке слабо оцијењене, а нико не ради ништа по том питању...

За данас су двије дефке у животу, значи већ сат и пет минута, а збир свих оцјена на њима је 40, још кад додаш томе да су вјероватно сви који су прочитали оцијенили обије, добијеш 20 људи од којих су модови макар 5 и ето...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.