Гласајте који је мод следећи за размод

1. pa to ti kažem smarko! ZATVORITE FORUM! što pre umre forum, to pre će zaživeti defke.

2. Evo, već sada ima 4! :)

3. Сјећам се кол'ко је мени било кул док нисам улазио на форум него само зијевао по дефкама, било је занимљивије :)

4. pa to sam ja danas ovde rekla negde.... isto...

5. Mnogo je lejm sto banujete a rekoste da necete.

6. Па наравно да ће да се банују досадни спемери, него што си мислио?

7. Covek nije spemovao, prodao je foru, i vi ste ga isprovocirali da dalje komentarise.

8. Posto definicije niko ne cita, pa su iz tog razloga uglavnom prosecne, a vecina zanimljivijih autora uglavnom pise po forumu, ubijanjem foruma svakako se ljudi nece vratiti pisanju i citanju definicija, vec je odjebati sajt.
    U tom smislu, pohvaljujem kazanov izbor za egzekutora, zaista treba istvan da umrtvi sajt i napravi svoj decacki metroseksualni blog sa cirkonima od njega, ne postoji adekvatnija osoba!
    Takodje bih pohvalio eliminaciju Mylyce iz tima ondulatora - sto vise istvana, sto manje Mylyca, i najduze do kraja godine izdici ce se poster elita na sajtu, ostali ce se jedan po jedan kobejnovati sa sajta.

9. slazem se sa Tonjelijem, ispali ste sise sad....i jos kao vrijedjanje, koje bre vrijedjanje?

10. Ako imate karaktera, odbanovacete ga i odabrati mu defku lolo.

11. vec je odjebati sajt

pa šta? sve ima svoj kraj, što ne bi i vuka? uostalom, trve autori će uvideti da su bili zavedeni lažnim sjajem foruma i vratiće se svome tvorcu - definiciji presvitloj!!!! verujte kad vam kažem!

12. Tonjeli, jel dobijamo Stoke sutra?

13. DeadKenny
    Tonjeli, jel dobijamo Stoke sutra?

Ja nesto verujem da cemo i ovaj kup da uzmemo.

14. lemaja

pa šta? sve ima svoj kraj, što ne bi i vuka? uostalom, trve autori će uvideti da su bili zavedeni lažnim sjajem foruma i vratiće se svome tvorcu - definiciji presvitloj!!!! verujte kad vam kažem!

U pravu je Jericho, lemaja. Recimo, meni je danas odabrana definicija i gotovo da uopšte nisam proveravao njen skor, nekako je sve izgubilo draž.

A definicije nisam čitao ihahaj. Naslovnu espešli iz više razloga.

15. Ja nesto verujem da cemo i ovaj kup da uzmemo.

ocemo akobogda, bar da ne bude potpuna kurcina od sezone....

16. ocemo akobogda, bar da ne bude potpuna kurcina od sezone....

E, to.
    Dzerarda za moda!!!

17. Ето вас двојица нпр офтопикујете, а нисте испровоцирани од стране никога, и што ћемо сад? А?

Пеки, па што ћеш онда ође који курац ако не читаш дефиниције?
    Нисте ми јасни уопште, на вукајлији си, а не читаш дефиниције него кењаш само по форуму... Не иде ми у главу то никако

18. pekki, boli me, dizvineš, kurac. koji vam je kurac sa ovim forumom? el ste se vi registrovali da bi blejali na forumu? ako neko hoće da napusti sajt jer je FORUM dosadan, e jebiga onda, nek ide. jer autor koji više vremena provodi na forumu neg što piše defke nije autor koji "doprinosi sajtu" ma šta to koji kurac značilo. a ja prva :P

edit: jebote ovaj smarko sve ko ja!

19. СМарко
    Ето вас двојица нпр офтопикујете, а нисте испровоцирани од стране никога, и што ћемо сад? А?

Smarko, nemoj da si Smorko.
    Al dosta offa, necu vise.

20. Pričate kako treba da se čitaju defke, i da ne treba blejati po forumu, a što radite sad ??

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.