Ево предлажем да се врати да постери се објаве после једног сата од прављења. Јер овако искрено ретко ко види постер, само пар њих (од прилике 20) и има превише хејтовања, не знам како, али нисам видео постер да има (као што је пре било) 70:2 за само 1 сат. Некако је онако било лепше и прегледније, сада превише глупих и плагијатских постера.
Predlagali smo da se to ponovo vrati bar 20 puta kaizenu, il nema vremena il misli da je ovako bolje. Kada je špic sa posjetom onda dok obrišeš 2 postera 3 nova se naprave meščini.
Било једном, кад и ако каизен одлучи да је потребно, вратиће поново.
Нема потребе да се расправа настави, гонссе хвала на предлогу и добрим намјерама :)
Rekli o sajtu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ево предлажем да се врати да постери се објаве после једног сата од прављења. Јер овако искрено ретко ко види постер, само пар њих (од прилике 20) и има превише хејтовања, не знам како, али нисам видео постер да има (као што је пре било) 70:2 за само 1 сат. Некако је онако било лепше и прегледније, сада превише глупих и плагијатских постера.
Ja podržavam .. i svakakva govna sada izlaze ... prije se koliko toliko brisalo
Za.
http://www4.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201105/69584/medium_patrick_star_from_spongebob_by_lxgshaka.png?1328878080
Predlagali smo da se to ponovo vrati bar 20 puta kaizenu, il nema vremena il misli da je ovako bolje. Kada je špic sa posjetom onda dok obrišeš 2 postera 3 nova se naprave meščini.
Gons treba ti udeliti titulu najvećeg smarača na forumu lolo
I zašto je ograničenje za postere povećao na tri dnevno ?? Mnogo je
Било једном, кад и ако каизен одлучи да је потребно, вратиће поново.
Нема потребе да се расправа настави, гонссе хвала на предлогу и добрим намјерама :)