Prijava

Vokri je preskocen jer je neozbiljan, 18 golova u 55 utakmica za Partizan, jedna stvar je omiljeni igrac, ali ne mislis iskreno da je najbolji, a, a? Ako stavim Vokrija, onda moram i Pantelu, a onda ode anketa u igre.

Ne znam sta je pisac Choice hteo da kaze, za koga se opredelio. Sunshine, takodje nejasan.

Billy, promasi dva penala, molim te...
http://goo.gl/ziajO

Саво Милошевић је једна обична педерчина која је дизала крагну и највише је на њу пазио током целе утакмице... Није имо везе са фудбалом... Као што није имо ни Панчев... Треба да буду захвални саиграчима за своје "име"... Пола њих...

Иначе, Дејо Савићевић, боготац чоек, јес био везњак, али је кобјашњавао фудбал, на петопарцу је дриблао и давао голове какве је хтео, легенда над легендама...

Džeri, nis vido moj EDIT na svom prvom postu. dodaj Piksija.

Пази, па ти бројиш гласове. Нисам ни провалио. Саво води!

Саво, ми те волимо! Саво, ми те волимо!

Волим и ја вас.

Били,
није по мом укусу. Не волим Инзаги нападаче који знају само да трзну главом и поставе стопало паралелно са гол линијом.

Choice je i dalje za Srecka Kataneca, pa makar mu to bio jedini glas... Covek je jedini znao kako se igra glavom, i gde ce tacno da zavrsi lopta posle tintare...

pa ne može dejo, nije napadač. ako može onda moram za njega glasati, ipak, drug moj :)

Ево једног кобјасна од генија кад је био у Милану..
http://www.youtube.com/watch?v=gel2V4xemHk
Чисто да виде њабови како је чоек знао да завуче..
Против Глодара шта је радио, снимке нећу да стављам, бановаће ме за порнографију...

ЕДИТ:

pa ne može dejo, nije napadač. ako može onda moram za njega glasati, ipak, drug moj :)

Рекох да је везњак, али родитељ...:))

Srecko Katanec je bio sve, samo ne napadac. Nevazeci glas. Savicevic nekako moze da se provuce, mada na misice.

Precrtaj mi Panceva i stavi Sukera majke ti, zaboravio sam na njega.

pa to 'sve' i jeste poenta... ok, daj mi onda jednog darka, iako ponavljam, ne mirišem petokraku
EDIT: Jeri, alal ti tema.

au da, i Šuker kobjašnjavao,al ipak glasam za Pixija.

Реално, Џеко и Шукер су ту први.

Хеј Пјано! Скочи и дај го главом!

Мој глас иде Едину Џеки, ипак је бољи од Вучинића. Миладин Пршо је био солидан, али ипак мало даље иза ове двојице. А Шукера, Панчева, Пеђу, Манцеа и остале или нисам гледао уопште или нисам имао појма о животу кад сам их гледао.

Поред Пјановића, драги су ми Друлић и Ковачевић.

Ako računate Genija u napadače, onda moj glas ide njemu. Inače, teško je reći ko je najbolji u istoriji, jer najbolji fudbal na ovim prostorima se igrao dok se mnogi od nas nisu još ni rodili. Evo recimo jednog citata sa vikipedije, za ljubitelje brojeva, koji će mnoge iznenaditi...:)

Када се урачунају све утакмице које је Сантрач одиграо (пионирске, омладинске и прве екипу тимова за које је наступао, тим ЈНА, утакмице за све селекције СФРЈ и такмичења за Куп УЕФА и Куп Сајамских градова) добија се број од 1359 утакмица на којима је Сантрач постигао 1301 погодак.

P.S. Savo? Milošević? Ozbiljno?!

Рећу само Шеки... Ко разуме схватиће....

P.S. Savo? Milošević? Ozbiljno?!

Шта фали? Он је био један од најкомплетнијих наших нападача којих се сећам. Солидна брзина, добра техника, одличан шут и одличан скок. Био је доста подцењен у мојим очима, као и код велике већине и баш зато што нисам мног'о очекив'о од њега, он је у мојим очима увек одрађивао своју норму, а често и више. Уз то је 2. стрелац свих времена. Једино је пред крај репрезентативне каријере слабије игр'о, али откако је Станковић преузео диригентску палицу у вези, наша игра нема везе с везом. Ни један наш нападач после њега није му ни до колена. Е сад, Џеко, Вучинић, Јоветић... на њих нисам размишљао. Мислио сам само на играче СРЈ из деведесетих, али и даље остајем при свом избору. Џеко и Јовета су још млади, а Вучина није постиг'о ништа више од Савеле.