Prijava

Slobodan Santarč

Aj kad vidim da može da se menja, menjam i ja glas. Brišite Savićevića, pišite Šukera. Dejo je Dejo, ali ipak nije napadač.

ЕДИН ЂЕКООООО МАИСТОРЕ!

Ае да одговорим и Бенисију, мада ме већ сморило. :Д

Мис'ио сам да се овде тражи спиц, а не крила и плејмејкери, што је у мом избору искључило легенде типа Пикси, Дејо итд. Значи, избор се свео на: Милошевића, Мијатовића, Шукера, Кежмана, Ковачевића, Вучинића, Џека и још пар њих. Друго је Шпанија, њихов избор је куд и камо шири, али ипак нисам сигуран да нико неће рећи да је Раул најбољи нападач Европе. И шта сад фали што сам изабр'о Савелу? Ја сам бар мало образложио зашто сам га изабр'о. Мис'им, к'о да су ови остали сад толико бољи у односу на њега...

А Сале Илић је одигр'о феноменалну сезону у Галатасарају, био један од најзашлужнијих за освајање првенства и дош'о на СП у Немачку, преседео најважније текме на клупи, а Станкела кома одма' после два шпринта (добро, мало претерујем, ал' ту је то :Д). А и пре Светског је треб'о више да игра откад се повредио Вукић и исп'о из форме, али није. Са обзиром к'о нам је све био креатор игре у везном реду, Илић је дефинитивно треб'о да има место, па макар он пио и гајбу пива пред тренинг, а литру и по' домаће мученице после.

И сад се сетих: Знао је Милошевић и великима да завуче. Ево једног од многих примера: Кад је Реал победио Селту 4:2, за Селту су голове дали - ко? - Саво Милошевић и Саша Илић. :Д

Dejo Genije. Bez premca.

Ole, ole, Šuker vodi kako sam ja izbrojao!

Da me jebe zalizani Pedja Mijatovic ako sam ja uspeo da lepo saberem i oduzmem glasove do sada. Odsad glasove upisujem tek kad se predje na sledecu stranicu.

Filip Kasalica. Da udje u zapisnik.

Заслужио си Нинову награду за овај покушај трола.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyx22pznyd1r9z07jo1_500.gif

Nije trol. Malo zajebancije posle derbija nije na odmet. :*

Ко бре гласа за овог Џека?! Јуууу ......
Па сад ... Пикси није играо ни у једном великом клубу да би се виделе његове границе, Дејо није нападач, Саво је био расан стрелац ал мањка техника и велики клубови. Џеко је смешан. Матеја је био расан једно време, али дефинитивну победу односи Предраг Мијатовић. Расноћа, голови, велики клубови.

Мијатовић!

Onda ću i ja za Mijata kad ne može pola pola.

Ako cemo po broju golova u ili po broju golova u dresu repke, onda su to Bobek i, verovali ili ne - Savo Milosevic!

Po meni je Dzajic bogotac.