Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
aj,tu sam još 20 minuta,da vas ocenim bar pa palim.
Nego, ima li onog sata ko i ranije? Poslao sam ja grujanu to zbog reguranosti. Da bude kao u livada ligi Srbije.
Чекај га сат времена, два... Како год, ја сам своје противнике чекао и по 3 дана :))
Nema sata, gde si ti kod mene video demokratiju? Moj sat je jedini merodavan :))
Zezam se, minut gore-dole, dva sata traje ocenjivanje, ima vremena za nadoknadu.
A što se ovde ne kače defke?
Брусе, ај на мод, да ми речеш нешто :)
Nisam znao ni da traje dva sata. Važno da sam u toku.
I da, da poželim sreću i fer i korektnu borbu protivnuku. I Bruca da pogleda poštu. Poslao sam paket vinjaka da ignoriše moji 25 duplih naloga.
ocenih obe,jedna je malo bolja,al sam na obe dao plus,jer su za plus, ipak:)
Hvala Gusti soče, takođe ti srećno i berićetno. Odlično pisanije.
Nije u pitanju Kup takmičenje nego dueli, cilj je da se autori ogledaju jedan na jedan kao da su u pitanju obične definicije - zato dva sata da se smanji efekat prijateljskog ocenjivanja, a poveća mogućnost random minusa i pluseva.
Gusti, koliko puta treba da ti kažem da ne pijem vinjak, samo Skenderbeg dolazi u obzir...
Nikad neću naučiti...
Dobra defka grujane, drago mi je što nije kup pa nema ispadanja.
Ma Bruce, samo kažem da nisam znao za 2 sata. Ok mi je to skroz. Ništa ne fali.
Hvala Bruce. :)
а Вучица има 80 наспрам 13 мојих пратијоца, није фер да се не линкује :(((
:///
Šomi, ajd da se dogovorimo za termin.
Ih pratioci, mene prati 200 ljudi pa ispadnem u Kupu u prvom kolu...
Кад си појмаш :Р
Имам ја 196, а Таедум има 24, добиће ме, гарантујем :Д
Моремо ли добит' мало раније теме. Да их сад видим, пошто чисто сумЉам да ћу се логовати до дуела :Д
Devetare, jeboga, ne spremamo se za reprizu Kosovskog boja :D
oce bit teme za sutra?
БОГУМИ СПРЕМАМО СЕ. АНГАЖОВО САМ ПРОФЕСОРИЦУ СРПСКОГ ДА МИ ОБРАДИ ЗАДАТУ ТЕМУ !!!!