Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Само се ви спдрајте, ја главу дајем да ће да те разбије као пичку
И то не само тебе, него и Локсија би
Сад сам га чито мало, лик је дојајан... Нечији дупљак :Д
I Tenor hoće da se igra.
ih, a htijela bih i ja da se igram malo, al zakasni :D
To! Ja biram prvog sa liste. Kako vidim, to je Penzioner.
Dečko gde bre na mene s tim nikom? lololo MOŽE!:-)
Jo, zajebane igre... :)
Jes' evo, tresu mi se gaće od anonimusa koji se diže u nebo. :)
I još proziva momak nešto, kao on je neki dasa, da se tako izrazim, haha. SMare nabiće ga Lexa k'o kantu samo ako se ne bude zajebavao, videćeš.
Uostalom, boli me briga, prepustio sam Lexi mesto, nemam šta raditi ovde više. :)
Kalašnjikov, će bidne veselo, koliko ja vidim. Drž' gaće! :)
Valjda su do sad odabrali svi koji imaju nekog osobitog motiva, dajte meni onda gustog sokemona... koliko god inače više voleo domaću ljutu.
Ja na Burija!
Samo opet podvlačim, neka ta borba bude u radnom danu, jer nemam net preko vikenda. Toliko! :D
k'o da sam znao... decxko nemaš šaMse... nego, može radni dan, pošto ni ja tu nisam do nedelje...
Čekam te kod Saloona, dedžgo!
@Chavez
Oće bogumi, al čiča nabacio tregere na ćega ;)
Evo ja bih da izazovem Kuplunga, ako je slobodan...
Вођен мојом(најнижом) позицијом међу примачима, зајебао си се у старту. Има да те набијем тријес разлике.
♥♥♥♥♥
♥♥♥
♥
OVO JE OSTALO:
mlatoni 108
manijak 118
*
Izazivači:
benisijo 547
trosarinacnis 745
HAJDE BRZO! :))
Што нико неће мене и Манијака? Је л' зато што смо ружни, а? Је л' зато?
Које су вам теме?
Стихови из епске народне поезије.
Које њесра. Модераторси, морате бити мало креативнији.