Jes' evo, tresu mi se gaće od anonimusa koji se diže u nebo. :)
I još proziva momak nešto, kao on je neki dasa, da se tako izrazim, haha. SMare nabiće ga Lexa k'o kantu samo ako se ne bude zajebavao, videćeš.
Uostalom, boli me briga, prepustio sam Lexi mesto, nemam šta raditi ovde više. :)
Ја сам сигуран да би и тебе разбио као пичку, гарантујем то него си се упрпао да не изгубиш па си дао лекси да игра, мада и он ће да изгуби.
Ovo će biti lokalni derbi, Mionica vs. Mrkonjić, ašovi vs. vrljike, brzina vs. sirovina lolo
I još proziva momak nešto, kao on je neki dasa, da se tako izrazim, haha. SMare nabiće ga Lexa k'o kantu samo ako se ne bude zajebavao, videćeš.
Uostalom, boli me briga, prepustio sam Lexi mesto, nemam šta raditi ovde više. :)
Ја сам сигуран да би и тебе разбио као пичку, гарантујем то него си се упрпао да не изгубиш па си дао лекси да игра, мада и он ће да изгуби.
Ја нећу да паламудим, једино што имам да поручим Стивену је > http://www.youtube.com/watch?v=ZEB3JG4T72Q
Ај уздравље.
ЕДИТ : И ако може некако да дуел буде током викенда, јер од понедељка немам нет. Хвала.
champy vs buri
Ovo će biti lokalni derbi, Mionica vs. Mrkonjić, ašovi vs. vrljike, brzina vs. sirovina lolo
Ne zna decxko šta ga čeka iza ugla. Pazi mi na glavataru kako ga posmatram!
:zajebana faca:
Pa jes, čega ima da se plaši čovek koji je u prošlom kupu onako lepo prošao...
Sad mi je bio pop u kući, svetio vodicu, šećerni ima da igramo odma danas dok osjećam miris tamjana!
Луксе Доче, пропро си ги.
proradio sajt! TO!
neko od izazivača odustao?
khm...
obrisane neke od prepirki loksija i luksa.
smaraaaanjeeee!
Jaoj, sto mi Shomy23 nije protivnik. Guzio bi ga iz principa sto mrzim tu zenu sto ima na avataru :)
Биће дана за мегдана :)
benisijo i trosarinacnis GDJE STE DEČKOVI?!
ae da zatvaramo izazove, nek se bar jedan pojavi i odabere manje zlo :)
Pa poveži ih, to je to, ne mogu nikog drugog birati. Ostala je tevlja na dnu džezve lololo
pa jedan od njih može da bira... mlatu ili manijaka.
Aham.. Izvinjavam se, mislio sam da su samo njih dva ostala, pa čekaš njihovu potvrdu :)
ma da, čekam zvanični dopis sa sve pečatom i potpisom :p
Још увек нико не сме? Пфффф
tačno da ne povjeruješ, mlato :/
kud ovo prije nisam vidio