Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јој синграфеасе, де ме нађе? Што ме дираш у никадпрежаљени спортски дух?! Душе!
Opaa, umalo da mi promakne ovo. Računajte i na mene.
uračunat.
Ја само да поручим Шанзаму:
http://www.perfectskinclub.com/wp-content/uploads/2010/10/pharmacy-vaseline-lip-therapy-original.jpg
Ој, Шанзаме, нека нека, дугачка те кита чека!
aj,piši i mene luli,ako ima mesta :3
Opaa... Biće ti mardelj i crnac cimer, banja koviljača!
А кад се добијају изазови, и свако има право изазвати свакога ако је испод њега по ранку ?
Ko je ostao neizazvan? I ako oće neka pička nek me izazove!
EDIT: Dajte neki spisak parove, ili bar spisak "zauzetih".
vol'la bi da se prijavim.
čekaj ludi trače (škk ti je sa nikom?) - prvo dok se svi prijave, pa onda dijelimo sve učesnike u 2 grupe: "slabiiji" izazivaju bilo kga iz grupe "jačih". još nema nikakvih parova, benisijo i šanzam samo iskazuju međusobnu ljubav:)
biće ko prvi izabere, od trenutk kad otvorimo temu za izazov.
EDIT: prijavljeni srna i remac. ajmo još djevojaka, to se traži!
Ај 'оћу и ја. Ви нам дајете тему ако сам сконт'о ? :))
Aha, ok.
ja imam pišu bona, nisam ja žensko.
devetare: da. piše sve u prvom postu, zaludnici!
(prijavljen)
remče... ne znam što si se pronašao :)
Ја сам Босанац, мени треба све 3 пут понављати :Д
kol'ko ima curica?nije valjda da će i ovo takmičenije da bude mučkobanjasto?
ludi trak,hahaha,zamišljam nyan cat numeru!
srno, meščini da si ti treća curka :)
evo ga spisak ovdje: http://vukajlija.com/forum/teme/40728-dd-dueli-definidzija-prijavljivanje-do-veceras?strana=1#post_1887459
Лул, како планираш да поделиш ауторе? По рангу, је л'? Ако нас буде 32, 16 најбоље рангираних у групу јачих, осталих 16 у групу слабијих, само би морало да се гледа свачији ранг посебно, у суштини. А ?!
Ne kapiram... :)
Prijavljivam se!
EDIT L: prijavljen!