DD: dueli definidžija

1. Dajte meni i Buriju temu da možemo da kontamo šta ćemo :)

2. Ja i šećeraš rezervišemo termin u četvrtak, između 14:00 i 19:00, neki ćemo termin skontati tad.

3. http://vukajlija.com/forum/teme/40728-dd-dueli-definidzija-dogovaranje-termina-u-toku-vidjeti-prvi-post?strana=33#post_1892399

ispoštuje čampija i pokažite da ste iznad sitnih nacionalističkih i šovinističkih interesa... lololo

4. Е Брус, видим да си активан, ја и седплас се договорили за 6 уместо 7, ценим да нема проблема са тим, а?

5. odi ga jebi Buri, da nisu bili vazda ravnopravni ne bi se tukli hiljadu godina - do sad bi jedni pobedili...

6. videću večeras za teme, za vas dvojicu jedna specijalna :)

7. Рефрешуј страааанууу оооо Брууусееее :Д

8. Уз измењену пријаву за дуел, прилажем следеће:

http://img441.imageshack.us/img441/1858/defkicasedplas.jpg

9. čekam vas dvojicu u 18.00

10. hhahahahhahah
    videcemo decxko!

11. kako te bre ne mrzi?! lolo

Ne znam ni sam :)

Sidrašević pobedio.

12. Džentlmen Auditore i ja hoćemo kako i dolikuje - megdan tačno u podne. Sutra.

Ne može pre četvrtka ništa...

13. Kole smem li da drpim sličicu i nabijam ljudima na nos da sam pobedio, iako nisam učestvovao?

14. Remac

Ja i šećeraš rezervišemo termin u četvrtak, između 14:00 i 19:00, neki ćemo termin skontati tad.

Само да речем исто што и Ремац... Да имате у виду...

15. Kole smem li da drpim sličicu i nabijam ljudima na nos da sam pobedio, iako nisam učestvovao?

Ne.

16. Daću ti da me banuješ na nedelju dana. Šta kažeš?

17. Sidrašević pobedio.

nije jos!
    alooo! dovodim u pitanje regularnost ovog nam takmicenja! lolo

18. Četvrtak u 19h. Šomi i ja.

19. Lexa i ja, cetvrtak u 22h. Rekao je
    on, ali da potvrdim.
    PREDLOG: Odbanujte Vaginu,
    makar na sat vremena, da postavi
    definiciju. Glupo je da ovaj bude
    sam. Pa posle vratite V-a u ban.
    Video sam sta je napisao Kosticu,
    i posle je sa duplog jos srao.
    Moze ovako: odban ga, ako
    pobedi nestaje mu ban, ako
    izgubi neka sluzi jos dodatnih 10
    dana.
    Cisto da ovaj ima protivnika, a i
    da bude zanimljivo.
    I izvin'te sto se mesam u mod
    poslove.

P.S. Obrisite moja dva poslednja posta u temi Ateizam, omasio sam temu. Glupi telefon, a i ja sam bilmez.

P.P.S. Opet mi je skor sumnjiv, ako moze opet lajk/hejt provera. Malo sam se vise gudrao skorije, pa ne znam skor. I sa fona sam pa ne mogu da trazim teme. Sry. :*

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.