U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ja samo da se upisem u temu
Ставио сам аватар у складу са темом, али ни призивање Јанковић Стојана ми не помаже, толико сте нам завукли с овим стиховима.
Teme su odlične.
Što se bjeli u gori zelenoj?
Al' su snjezi, al' su labudovi?
Nisam pratio borbe ako ih je bilo, videću od ponedeljka nešto da uhvatim.
Одличне су скоро све туђе, а са овим мојим немам појма шта да радим. Но, нема везе. У добру је лако добар бити... Да се тако десетерачки изразим.
Мојег противника нема да се појави... Ал отприлике у недељу у 4, мр.Ралељ вс. Леџа...
дајте теме???
Nedelja je zauzeta. Hajde recite sta je slobodno.
И ја промених главатар у складу са темом, да се солидаришем са противником :)
Главнииии написа ли нешто? :)
Ja se izvinjavam i Kalasnjikovu i svima ostalima što se nisam pojavio, ali dan ranije sam pročitao da nema više slobodnih termina za subotu kad smo pitali, potom sam otišao da sudim utakmicu, i legao da spavam kad sam se vratio oko 8 uveče, misleći da ćemo tek u ponedeljak da duelišemo. Jebiga.
мој противник бејаше ту ал сад га нема. а дуел је већ требало да почне
GDE SU MOJE DEFKE?
ене избачене су
Ја пустио у етер
Hvala, overio sam :)
Kuplung i ja ćemo boj bojevati u utorak u 20...
ubeleženo...
Ја сам спреман, Стивене кажи кад избацујемо.
shomy23 330 vs. stiven 226 NEDELJA 12.00
Čim okačite, kreće odbrojavanje...
дајте ми још 10-ак минута
u 12.15 - dok odem do radnje po pivo...