DD: dueli definidžija

1. ko smije na čevua, pitam ja vas!

Ja bih odmah, samo da sam u onoj grupi. Da makar ispušim od kvalitetnog autora. :D

2. Чим почистим под са ћелавим прелазим на Нови Зеланд код Чевуа

imaš samo jednu šansu za preotimanje ranča, samo jedan duel je u pitanju opaa!

3. Чим почистим под са ћелавим прелазим на Нови Зеланд код Чевуа, да му преотмем ранч! лоло

A da pročitaš značenje reči duel? :)
    Ili bar prvi post. Dakle, ne kup, već duel.

EDIT: Lulla objasnila sa stilom.

4. ko smije na čevua, pitam ja vas!

Оћу ја Чевуа!

5. А дооооброо, мислио сам да може опет да се изазива, након завршеног дуела...:( Кмеее...
    Јебага, идући пут... Ако буде било идућег пута...:Д

6. Оћу ја Чевуа!

to bre! to je sporcki duh - najslabije rangiran protiv najbolje rangiranog. da znaš, da ne gotivim toliko čevua sigurno bih navijala za tebe!

7. Holmse imaš ga :)

8. Луло, пошто ће теме бити из епских народних песама, је л' обавезно дефинисање у десетерцу?????

9. već mu ga metnuh, brus :)

mlato, ne :)

10. Онда ћу бити оригиналан буахахахаха. Одох сад да слушам Ђорђија Копривицу да набуџим речник. Поззз

П.С. Разумем ове што не смеју мене да бирају.

11. Ja cu Loksija.
    Znam da ce na X nacina da vrsi malverzacije, ali jak sam ja!

@Lula, lepa ti je ideja sve ovo. :)

12. Znam da ce na X nacina da vrsi malverzacije, ali jak sam ja!

Momak, mojne da se gubiš. Ako imaš šta reći, slobodno reci preko pvt-a. ;)
    A slobodno na mene, kontao sam da ću nekog jačeg imati, kad ono. Jebiga..

13. može imenjak auditore

14. Оћу Локсија !!! Или Стивена :) али Лоскија бих баш, баш волео да разгузим лолол :)

15. Da se nisam banovao, razguzio bih vas sve odreda. A pošto jesam, srećno svima.

16. Može li ikako Šomi protiv mene? Da igram protiv nekog jačeg, a ne protiv nekog tamo desetog. :)

17. Dzankee
    naci prijava

lolo

18. Dzankee
    naci prijava

nači kako smo? :)

19. ne, izazov ti je upućen ranije...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.