DD: dueli definidžija

1. vidim ja ko je Manijače, problem je što ne mogu da ga kontaktiram jer ne čita poruke... rešio sam da Lamicu lično kompenzujem odabranom u narednom periodu za pretrpljeni stres, a defka će mu preživeti makar ja ništa drugo ne radio...

2. hahah bruce, misliš da će mu biti krivo ipak što je sabotiran hahahahah

3. ок, да преформулишем... КАД ће бити избачене теме за мој сутрашњи дуел?

4. Koji je kralj taj što briše

5. Sos ili Urrad brišu..il obojica lolo

6. Done, stavljam teme u 20.00 - samo da prođe ovaj ludi ringišpil...

7. хвала брусе...

8. Eh, sad kad je vožnja na ringišpilu završena, ja ode da vam postavim teme...

9. POSTAVLJENE TEME ZA SUTRA: OVDE

10. E, da, bio je mali bag - zato nisam mogao dozvati moda... ostaje obećana kompenzacija na snazi.

11. Је ли, што толико форсирате неизговарање имена аутора на дефиницији? Ако је некоме стало, може да се излогује и види, а не верујем да људи БАШ толико праве малверзације судећи по имену аутора...

12. Ма то је чиста формалност, у 90% случајева знаш која је чија дефка.

13. Mićko, pogrešno si me skontao, piše da nije lepo, ne da je zabranjeno - ovo nije kup, čisto da stoji zbog onih koji ređe prate defke da se ne bi odlučivali pre vremena...

14. Ах, ја се још нисам прешалтао са оног куповског система, где је било баном кажњиво... Ал' опет, то је углавном било у јурисдикцији неподмитљивог Стићка :)

15. e pa jebiga, nisam ni ja baš sklon korupciji :)

16. Ja sad došo, da pogledam rezultate, ono čitav zijan nastao. Svaka čas' srni, realno joj defka bolja. Brusilice, nemo se nerviraš, popij pivo. :))

17. Nemaš brige, rešava se sve :)
    Podsećam, kalashnikov 874 vs. chavez 217 SUBOTA 21.00

18. Nema mi oponenta. Valjda će doć do 9..

19. Chaveza nema. Jel mož da ga pričekamo? Nije fora da ja stavljam bez njega.

20. pratim i dalje, rezultati prethodnog meča objavljeni, a vas dvojica kad krenete - tu sam...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.