Честитам противнику на заслуженој победи и фер и коректној борби. Нисам задовољан својим издањем, али ипак је ово једно значајно искуство за мене из ког ћу да извучем поуке за наредну сезону. И још једном се показало да данас сви дефинишу и да нема лаког противника. Окрећем се домаћем првенству и јуришам на титулу.
Допуна: Како само заборавих... Никако не доводим противникову победу у питање, али фалило ми је среће у појединим моментима!
Е, другари, јел' сте поменули да се ноћас мењало време? Да не буде неко да не зна, па је и даље сат времена раније, утицало би на дуеле, јелте.
Uzeli bi u obzir, ali kontam da je ovima kasnije jasno kad su ona dvojica jutros u deset stigli na vreme :)
Стиви, може ?
спреман.
за три минута од овог поста, је л' може?
Hajde brzo, greje mi se pivo napolju :)
Хаха, може, гуд лак :)
u 14.22 rezultati. Srećno obojici.
rezultati postavljeni, čestitke učesnicima,
PODSEĆAM: crnigrujan 1091 vs. gusti sok 82 NEDJELJA 18.00
Brusiću, ja nisam Shomu decxko :D
Dobra borba Stivene, zaguljene teme, ali smo se dobro snasli cini mi se :)
Честитам противнику на заслуженој победи и фер и коректној борби. Нисам задовољан својим издањем, али ипак је ово једно значајно искуство за мене из ког ћу да извучем поуке за наредну сезону. И још једном се показало да данас сви дефинишу и да нема лаког противника. Окрећем се домаћем првенству и јуришам на титулу.
Допуна: Како само заборавих... Никако не доводим противникову победу у питање, али фалило ми је среће у појединим моментима!
ispravih, izvini :)
sve su mi defke do sad bile dobre, biće toga na naslovu sigurno kad prođe ceo duel...
Utorak 22h, duel između grej i mene.
Сриједа 21:00
Легенда вс Моја маленкост.
utorak i sreda popunjeni, sledeći termin ČETVRTAK
Očekujem početak duela zakazanog u 18.00
Брусе, ће вечерас теме за сутра?
Bruce, jel ti se mi javljamo kad okačimo ili kako? Nisam bio tu pa nisam pratio do sad kako ide
Ja stigoh, tačno na vreme.
Sve je spremno. eto ni avatar ne moram da menjam za ove etno motive.
Ne linkuju se definicije? Što?
samo okačite u zakazano vreme, ja držim otvorene vaše profile ceo duel i pratim defku...