DD: dueli definidžija

1. Е, другари, јел' сте поменули да се ноћас мењало време? Да не буде неко да не зна, па је и даље сат времена раније, утицало би на дуеле, јелте.

2. Uzeli bi u obzir, ali kontam da je ovima kasnije jasno kad su ona dvojica jutros u deset stigli na vreme :)

3. Стиви, може ?

4. спреман.
    за три минута од овог поста, је л' може?

5. Hajde brzo, greje mi se pivo napolju :)

6. Хаха, може, гуд лак :)

7. u 14.22 rezultati. Srećno obojici.

8. rezultati postavljeni, čestitke učesnicima,

PODSEĆAM: crnigrujan 1091 vs. gusti sok 82 NEDJELJA 18.00

9. Brusiću, ja nisam Shomu decxko :D

Dobra borba Stivene, zaguljene teme, ali smo se dobro snasli cini mi se :)

10. Честитам противнику на заслуженој победи и фер и коректној борби. Нисам задовољан својим издањем, али ипак је ово једно значајно искуство за мене из ког ћу да извучем поуке за наредну сезону. И још једном се показало да данас сви дефинишу и да нема лаког противника. Окрећем се домаћем првенству и јуришам на титулу.

Допуна: Како само заборавих... Никако не доводим противникову победу у питање, али фалило ми је среће у појединим моментима!

11. ispravih, izvini :)

sve su mi defke do sad bile dobre, biće toga na naslovu sigurno kad prođe ceo duel...

12. Utorak 22h, duel između grej i mene.

13. Сриједа 21:00

Легенда вс Моја маленкост.

14. utorak i sreda popunjeni, sledeći termin ČETVRTAK

15. Očekujem početak duela zakazanog u 18.00

16. Брусе, ће вечерас теме за сутра?

17. Bruce, jel ti se mi javljamo kad okačimo ili kako? Nisam bio tu pa nisam pratio do sad kako ide

18. Očekujem početak duela zakazanog u 18.00

Ja stigoh, tačno na vreme.
    Sve je spremno. eto ni avatar ne moram da menjam za ove etno motive.

19. Ne linkuju se definicije? Što?

20. samo okačite u zakazano vreme, ja držim otvorene vaše profile ceo duel i pratim defku...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.