Nije u pitanju Kup takmičenje nego dueli, cilj je da se autori ogledaju jedan na jedan kao da su u pitanju obične definicije - zato dva sata da se smanji efekat prijateljskog ocenjivanja, a poveća mogućnost random minusa i pluseva.
Gusti, koliko puta treba da ti kažem da ne pijem vinjak, samo Skenderbeg dolazi u obzir...
aj,tu sam još 20 minuta,da vas ocenim bar pa palim.
Nego, ima li onog sata ko i ranije? Poslao sam ja grujanu to zbog reguranosti. Da bude kao u livada ligi Srbije.
Чекај га сат времена, два... Како год, ја сам своје противнике чекао и по 3 дана :))
Nema sata, gde si ti kod mene video demokratiju? Moj sat je jedini merodavan :))
Zezam se, minut gore-dole, dva sata traje ocenjivanje, ima vremena za nadoknadu.
A što se ovde ne kače defke?
Брусе, ај на мод, да ми речеш нешто :)
Nisam znao ni da traje dva sata. Važno da sam u toku.
I da, da poželim sreću i fer i korektnu borbu protivnuku. I Bruca da pogleda poštu. Poslao sam paket vinjaka da ignoriše moji 25 duplih naloga.
ocenih obe,jedna je malo bolja,al sam na obe dao plus,jer su za plus, ipak:)
Hvala Gusti soče, takođe ti srećno i berićetno. Odlično pisanije.
Nije u pitanju Kup takmičenje nego dueli, cilj je da se autori ogledaju jedan na jedan kao da su u pitanju obične definicije - zato dva sata da se smanji efekat prijateljskog ocenjivanja, a poveća mogućnost random minusa i pluseva.
Gusti, koliko puta treba da ti kažem da ne pijem vinjak, samo Skenderbeg dolazi u obzir...
Nikad neću naučiti...
Dobra defka grujane, drago mi je što nije kup pa nema ispadanja.
Ma Bruce, samo kažem da nisam znao za 2 sata. Ok mi je to skroz. Ništa ne fali.
Hvala Bruce. :)
а Вучица има 80 наспрам 13 мојих пратијоца, није фер да се не линкује :(((
:///
Šomi, ajd da se dogovorimo za termin.
Ih pratioci, mene prati 200 ljudi pa ispadnem u Kupu u prvom kolu...
Кад си појмаш :Р
Имам ја 196, а Таедум има 24, добиће ме, гарантујем :Д
Моремо ли добит' мало раније теме. Да их сад видим, пошто чисто сумЉам да ћу се логовати до дуела :Д
Devetare, jeboga, ne spremamo se za reprizu Kosovskog boja :D
oce bit teme za sutra?
БОГУМИ СПРЕМАМО СЕ. АНГАЖОВО САМ ПРОФЕСОРИЦУ СРПСКОГ ДА МИ ОБРАДИ ЗАДАТУ ТЕМУ !!!!