DD: dueli definidžija

1. aj,tu sam još 20 minuta,da vas ocenim bar pa palim.

2. Nego, ima li onog sata ko i ranije? Poslao sam ja grujanu to zbog reguranosti. Da bude kao u livada ligi Srbije.

3. Чекај га сат времена, два... Како год, ја сам своје противнике чекао и по 3 дана :))

4. Nema sata, gde si ti kod mene video demokratiju? Moj sat je jedini merodavan :))

Zezam se, minut gore-dole, dva sata traje ocenjivanje, ima vremena za nadoknadu.

5. A što se ovde ne kače defke?

6. Брусе, ај на мод, да ми речеш нешто :)

7. Nisam znao ni da traje dva sata. Važno da sam u toku.

A što se ovde ne kače defke?

I da, da poželim sreću i fer i korektnu borbu protivnuku. I Bruca da pogleda poštu. Poslao sam paket vinjaka da ignoriše moji 25 duplih naloga.

8. ocenih obe,jedna je malo bolja,al sam na obe dao plus,jer su za plus, ipak:)

9. Hvala Gusti soče, takođe ti srećno i berićetno. Odlično pisanije.

10. Nije u pitanju Kup takmičenje nego dueli, cilj je da se autori ogledaju jedan na jedan kao da su u pitanju obične definicije - zato dva sata da se smanji efekat prijateljskog ocenjivanja, a poveća mogućnost random minusa i pluseva.

Gusti, koliko puta treba da ti kažem da ne pijem vinjak, samo Skenderbeg dolazi u obzir...

11. Gusti, koliko puta treba da ti kažem da ne pijem vinjak, samo Skenderbeg dolazi u obzir...

Nikad neću naučiti...

Dobra defka grujane, drago mi je što nije kup pa nema ispadanja.
    Ma Bruce, samo kažem da nisam znao za 2 sata. Ok mi je to skroz. Ništa ne fali.

12. а Вучица има 80 наспрам 13 мојих пратијоца, није фер да се не линкује :(((
    :///

13. Šomi, ajd da se dogovorimo za termin.

14. Ih pratioci, mene prati 200 ljudi pa ispadnem u Kupu u prvom kolu...

15. Кад си појмаш :Р
    Имам ја 196, а Таедум има 24, добиће ме, гарантујем :Д

16. Моремо ли добит' мало раније теме. Да их сад видим, пошто чисто сумЉам да ћу се логовати до дуела :Д

17. Devetare, jeboga, ne spremamo se za reprizu Kosovskog boja :D

18. oce bit teme za sutra?

19. Devetare, jeboga, ne spremamo se za reprizu Kosovskog boja :D

БОГУМИ СПРЕМАМО СЕ. АНГАЖОВО САМ ПРОФЕСОРИЦУ СРПСКОГ ДА МИ ОБРАДИ ЗАДАТУ ТЕМУ !!!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.