Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
:)) има у вогу нека пирамида. Бориш се против мумија и добијеш оне кљакаве големе ваљда.
Има и у оригиналу. Бориш се против 10 дајмонд и 40 голд голема за спел петог левела.
ЧИТАЈ : Буђави секрфајс у 90% случајева. :)
Uh, oni me nerviraju. Previše su spori. Mada kad je neki bitniji okršaj, jedino mi oni ostanu na broju...
То нисам видела двапут :) А има негде, јес
Има у оном дифолт сценарију - Ол фор ван, мислим да се зове.
E da, sad me wojtek podseti: Koja vam je najbolja magija 5. levela i zašto?
Ja ne znam sta je VOG :), ali ima u originalu piramida, sto rece wojtek, za magiju se boris i gubis dva Luck ako nema cuvara.
Дименжн дор. јасно је зашто ваљда :)
Имплозија - јуначки демиџ, пре свега.
Ове остале су сумњиве употребљивости.
Самоуверено тврдим да је мас слоу најбоља мађија у игри.
ЕДИТ : Дименжн дор је чит. :)
Апсолутно се слажем.
Имплозија је кева, ал ја сам је толико арчила да ми се огадила
I meni implozija.. Bolja mi je od svih onih summon elemental, uvek su me te magije nervirale :)
:)
А овако иначе? :) Ја највише волим да бацим берсерек и да их гледам како се кољу ко дебили :)
Mass slow? Šta znam, meni se više sviđa mass haste, da stignem do protivnika i razbijem ga pre nego što pobegne. :) Mada, uvek biram tactics za skill, tako da i mass slow može da prođe u tu svrhu. :)
:) Ја сам имала ту несрећу да највише играм са једним другаром који није знао ни за шта друго осим за некромансере. Ишо ми је на курац и и дан данас мислим да не зна да игра хероје ал ме побеђивао момачки јбг :)
Си, зависи од случаја - некад је мас хејст бољи, ал ја углавном играм одбрамбено, на стрелце, па бачим слоу и лагано их потпрцкујем док не дођу у домет неке јуначине.
Ja i nemam omiljenu ovako inace, ali Blind mi je mnogo dobra, jos kad je ekspert milina, napadam jednog po jednog :)
Изра/Видомина/Галтран + Некро амплифајер + анимејт дед = флоулес виктори. :)
Mada, to što wojtek kaže.. exp. earth, exp. tactcs, mass slow i town portal. I shackles of war... :))
:) Мрзим Изру. Је л се и вама чини да она има намањи корак на мапи од свих хероја?