Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jeste, ali taj je još skromniji od prethodnog.
Ajde pomoć još jedna - Svi artefakti imaju reč Dragon u sebi. A vi ih samo nabrojte. :)
А јао да, и онда добијеш неке змајеве као бонус у борби?
Razočaravajuće loš efekat, ako se uzme u obzir broj artefakta.. Imunost na magije (osim 5. levela) i +6 na sva četiri primarna skila..
Aaa jooooj. To je onaj gde ide ono Robin Hud odelo :))) a ne znam kako se zove, ima nesto dragon. Znam za mac, red dragon flame tongue valjda, a ogrlica je bodljikava ona i ima dragonbones za noge. To je sve cega se secam.
Има и прстен -квајт ај оф драгон, орглица од зуба, капа исто, и онај зелени штит и армор.
А то са екстра змајевима је онда у ВОГ-у изгледа.
A kako ste kupovali cudovista? Prvo kupovali sve pa ih apgrejdovali ili kupovali jednog pa ga apgrejdovali i sve tako, ili neki poseban sistem?
По потреби :) Једино неапгрејдоване бехемоте, после поражавајућег искуства с њима, никад више :)
Imaju 2 prstena, stil aj i kvajt aj of dragon, kapa, ogrlica, štit i ono preko torza što se nosi (zablokirao mi mozak), ono za stopala - dragonbone greaves, mač i robin hud odelo, što je rekla neduhovita. :)
Što neapgrejdovane fuzzy wuzzy-je? Meni je Stronghold generalno odličan!
Uvek sam jurila robin hud odelo kad sam igrala sa rampratom, nekako sam htela da ga picnem u skladu sa zamkom hahaha :)
A zajebano da prvo sve kupis pa ih apgrejdujes, ja probala par puta, nema para nikako.
Edit: staklena, oklop je ono preko torza :) valjda
Не знам, много су слабији. Неапгрејдовани смањују дифенс противника на 60% а апгрејдовани на 20 јбт :) А и у хелту велика разлика, 160/300
E to! Kakav kreten, setim se na engleskom, a zaboravim da prevedem. :D
Ajd postavljajte pitanje.
аххаха колко је дојајно водити овакав грлс ток :)
'Ajde ja sad. Koga tacno treba da pobedis da bi dobio 50000 zlata i 4 relic arifact-a?
То је она најјача? 5 црних, 6 златних, 8 црвених и 9 зелених, тако некако
čitam, uživam, a možda ću i da izdrkam. ovo je raj! (ne raj kao pravi raj, nego pravi raj kao onaj pod magični u herojima što nije ni šuma ni pustinja ni trava, nego raj, ona banja)
Jes ta. Samo je 7 crvenih i 8 zelenih :)
аххаха вид овог упирамиђеног :)
Kontam da nema nijedan zamak u obliku piramide u celoj igrici, pa je opet opstala. Čudno... :)
Stavio piramidu i na avatar u duhu one teme haha :)