Хероји моћи и мађије 3

1. Нема шамсе да се сетим имена, никада нисам волео диграм с њима, сакају превише кристала.

2. Ош помоћ?

3. Ма какав кристал, из Данџна је

4. Iz Dandža? Ja mislim da ne postoji heroj iz Dandža sa 3 skila.

5. постоји и тај је једини на целом свету са три скила :)

6. Je l' Warlock ili Overlord? :)

7. Варлоцк :)

8. pAlamar? Darkstorm? Malekit? :)

9. е јеби га :) Димер. Адвансд скаутинг, бејзик виздом. Специјалност метеор шаур.

едит: неће да окачи слику. Псето са жутим очима :)

10. Meteor šauer nije skil. To je spel. A skoro svi imaju spel. Samo što je njegov najjači. :))

http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes3/ni/deemer.jpg

11. Адвансд скаутинг, бејзик виздом.

Ovo.

12. Haha, ovo ima da bude veća navlakuša od sportskog kviza. Daj još neko pitanje.

13. :)) Ајде сетите се свих хероја којма је специјалност да дају 350 евра.

14. Jbt, nikad nisam primetio da on ima Advansd skauting, a Dandžeoni su mi omiljeni. Jebiga, Darkstorn mi je uvek izgledao strašniji, pa sam mislio da je jači. :))

15. Скаутинг је говно од особине реално :)

16. Kejtlin, pa valjda onaj Gelare elementalista, neka rendžerka i neka overlordkinja valjda. I Aina, i još neki od onih iz Konfluksa. Sad još svih imena da se setim. :)

17. Скаутинг је говно од особине реално :)

Ali se ne može se meriti sa okom sokolovim. :)

18. Ја мислим да сваки замак има по једног а неки и двоје :)

19. Ali se ne može se meriti sa okom sokolovim. :)

аххаха да јбт. Кој скењ кад треба да бираш између те две. Или артиљерија јбт, демиџ 4 :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.