Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Na kraju krajeva, to i dobra volja majstora i inžinjera pod čijom ćeš jurisdikcijom biti.
Ne znam čovjeka lično i ne mogu da komentarišem.
Zapravo, odslušao uvodni čas kod njega, nisam osjetio hemiju između načina kako predaje i batalio kurs, a uz'o sam da učim.
A što se tiče činjenice da ima gorih debila od Milićeva, slažem se maksimalno. Drugi gospodin koga sam pomenuo koji drži kurs Osnovi fizičke elektronike i njegova legija letećih majmuna, su apsolutno najveća gomiletina kompletnog skupa debila. Svaki debil na ovom svijetu se može opisati preko razvoja u pomenuti skup.
EDIT: sa izuzetkom Marka Krstića. Čini se kao kul lik. Doduše, ima i ona Angelina, ali nju ne znam dobro, pa ne kogu da komentarišem. Tako da kompletan set debila čine samo Gvozdić i gđica Crnjanski
Evo da pitam vas starije kolege, šta mislite elektronika ili informatički smjer?
Mene lično nešto automatika i elektronika više privlače, znam da je teže ali se više pronalazim u tome nego u informatici.
Interesuje me vaše mišljenje, neko ko je imao iskustva sa tim jer sam ja još prva godina i odsjek zajedničkih osnova.
Jedan sasvim normalan zadatak na ETF-u Sarajevo
http://i.imgur.com/yfnk5zG.jpg
Naduvate mi se kurca kompletno, poz sve najboljeeee
Milicev jedan od bogova svega.
Ima neko u pdf-u onu od Milića Stojića? Za digitalne sisteme.
Muslimanima na temi: nauka je haram
Милићев је одличан професор и вероватно један од највећих стручњака са те катедре. Није дебил. Тежак човек, али није дебил.
Са друге стране асистент на његовом предмету јесте критична лобања (Којић). Е сада, предмет као и сваки други има својих предности и мана, али јебига, ко хоће и има времена може солидно да научи. Не можда само објектно оријентисано програмирање колико програмирање у реалном времену, неке јако корисне вештине типа дебаговање и остало, што и РТИевци науче тек на предметима које држи Милићев, а не на објектном. Са друге стране, мислим да ће од следеће године електроничари моћи да бирају између Тартаље и Милићева, тако да ће им бити можда олакшано. Идеалан предмет би био неки компромис ова два наведена.
Од осталих критичних лобања са факса, ту би могао да иде и Прокин, не јер је дебил (није толики), него јер јебено смара, не зна да предаје и углавном патишпањише као нездрав.
За Гвоздића не знам, тачније знам приче, али док се не уверим лично, не бих баш тако лако опљувао човека. Има их свакаквих. Доста морона имаш и на енергетици, уосталом, као и на сваком одсеку. Али шта је ту је.
Што се пребацивања тиче, не знам колико ће ти испита признати. Шаљи мејл па види. Пошто колико знам, браћа са ОЕТа не обожавају да признају испите са других факултета, као ни они са математике. Што се физичара тиче, то је питање. Додуше, знам лика који је исте лабораторијске вежбе из физике радио на Машинцу, па му их нису признали, а мало је рећи да је то један од најдебилнијих предмета икада фазон. Ето, тако. Срећно са пребацивањем, и можда се видимо догодине на факсу. Позић за Радјарда и Великог Србина :*
Милићев и Мило су једини са факса чију књигу вреди купити.
Остали су јебени профитери који су способни да напишу 1000+ страна тешких гована и продају то као књигу. Јебем му матер, ако већ пишеш толику књигу, макар се потруди јеботе. Мрште багро.
Kao žene ste, a ne inženjeri.
Grupa za razmenu ideja, kurčenje femsi štreberskim projektima, deljenje korisnih linkova i saveta kako pomoću knjige "Automatsko upravljanje" Milića Stojića i AT-MEGA kontrolera zavesti bičarku sa Megatrenda.
Malo sam se prenaglo izrazio za Milićeva, jer kako kasnije rekoh i ispravih se, samo jedan čas odslušao, nije mi se nešto dopalo kako predaje. A za knjigu mu ne znam, nesam školovala.
Ono što znam da je dosta elektroničara kukalo, a i teletabisa koji su uzeli da slušaju OOP kod njega. Da, što se tiče asistenata, tu ne ulazim u raspravu, to je za sebe priča.
Milo je bio kul lik, ali jebeno ne zna da uspostavi autoritet na predavanjima i vazda se nabije na ono malo table na kojoj nešto crta, pa ne vidiš šta se nalazi. Ali dobro objašnjava, što jes' - jes'.
Za Prokina sam čuo da ga mrzi da živi, a kamoli da predaje, pa to izazove kod ljudi malo odbojnosti. Šta bi on drži, one digitalne elektronike?
E što se Gvozdića tiče, tu sam imao lično iskustvo i ovo mogu da kažem: to opljuvavati ne treba, to treba metak u čelo i zdravo. Spriječiti da se razmnožava. Toliki prijezir prema studentima, umišljeni elitizam, odbojnost u komunikaciji. Da bude gore od svega, slušao sam sve njegove predmete i imao priliku da prisustvujem velikom broju nagrđivanja studenata kad mu se ćefne. Takođe, imao sam priliku da slušam Jasnu i njega kako ismijavaju neke kolege koje sam znao, ismijavaju druge profesore, nagovaraju studente da izbjegavaju neke kurseve samo da bi se ti kursevi ugasili, uspješno su lobirali određene profesore da se par predmeta povuče sa liste obaveznih na listu fakultativnih kurseva. Pa sad vidi...
EDIT:
Остали су јебени профитери који су способни да напишу 1000+ страна тешких гована и продају то као књигу. Јебем му матер, ако већ пишеш толику књигу, макар се потруди јеботе. Мрште багро.
Nadam se da se ovo odnosi na knjige sa RTI, jer generalno knjige koje su pisali Antonije i Surutka na polju elektromagnetike su nenadjebive. Takođe, Dmitrašinovićeve Specijalne funkcije su bile keva.
Branko Popović i Surutka jebu, Antonijeve su njah, nit smrdi nit miriše.
http://www.windows93.net/
http://vukajlija.com/forum/teme/24455-it-kutak-raznorazno-pitanje?strana=331#post_3295926
aj meni da pomognete?
rifrešuj desktop, to uvek pomaže kristina
Da li je neko petljao sa RTL-SDR doongle?
Nešto razmišljam da probam ovako nešto pa da vidim iskustva drugih.
Preljepo
jebat nećeš - nikad više :'(
KLOKAN
L
O
K
A
N
Уме ли неко АNSYS, и има ли каквих корисних линковa/туторијалa за тај софтвер?