Prijava

Ne zna niko od prijatelja. Neki znaju da posećujem nekaku "vukajliju", ali to je to. Da saznaju, mislim da bi mi pred nekima bilo glupo, a pred nekima bih se "ponosio" (ne baš ponosio, al ne znam drugi termit da nađem).

Jedini je problem što na tom sajtu iznosimo malo previše svojih sopstvenih intimnih misli i osjećanja, stavova, koji možda i nisu popularni, i koji nam mogu možda sjebat reputaciju u real life-u, a ovdje to nije problem, jer smo ipak, donekle anonimni.

Pa eto, lepo si rekao. To je onaj fazon da ćeš pre da se otvoriš i izjadaš čoeku u vozu kog prvi put u životu vidiš (a koji možda pre nego što je počeo da sluša tvoje jadikovanje silovao mladi bračni par iz susednog kupea), nego nekim prijateljima. A i ja par puta postovah, da mi verovatno ne bi bio zanimljiv sajt, da nisam anoniman. Mada, sve manje mi i ovako zanimljiv, hihihi.

Nemam ja, ali gledaju ostale reakcije, nisam se lepo izrazio..

Pa realno, svi gledaju postere i reakcije. I oni koji imaju akaunt na Vukajliji, i oni koji nemaju.

Devojke ne znaju, jer da me vide da pisem i ucestvujem s vama u diskusijama gde pisemo istinu o njima ima se naljute odma, mada prece ili kasnije ja saznam ako me vara i nema sta vise tada da se objasnjavam vise.Onaj ko je posten drugar prema meni jedino takodje zna da sam na Vuki a od nepostenog samo ako ce menja svoje lose osobine moze da zna sam na Vuki al pre toga mora mu se zamerim svakakoj.

vukajlija je pre par godina dobila status kao i krstarica, nesto sto su koristili ljudi do 2012. otprilike koristili, kao i 9gag

Моји пријатељи не знају ни да постоји Вукајлија.
Једино брат и рођак су чули само да постоји један шаљиви сајт, али можда су ушли 3 пута за живота.

pa otprilike, samo kazu a tamo su neki posteri bili kao

Pazi sad magiju, Histerisha. Jedna reč- Shvatam.

Kramponom, Vi ste, po Vašem sopstvenom priznanju, homoseksualac?

Ne zna niko od prijatelja. Da saznaju, mislim da bi mi pred nekima bilo glupo, a pred nekima bih se "ponosio" (ne baš ponosio, al ne znam drugi termit da nađem). To je onaj fazon da ćeš pre da se otvoriš i izjadaš čoeku u vozu kog prvi put u životu vidiš (a koji možda pre nego što je počeo da sluša tvoje jadikovanje silovao mladi bračni par iz susednog kupea), nego nekim prijateljima. hihihi.