Znaju li vaši offline prijatelji da ste na Vukajliji?

1. Ne zna niko od prijatelja. Neki znaju da posećujem nekaku "vukajliju", ali to je to. Da saznaju, mislim da bi mi pred nekima bilo glupo, a pred nekima bih se "ponosio" (ne baš ponosio, al ne znam drugi termit da nađem).

Jedini je problem što na tom sajtu iznosimo malo previše svojih sopstvenih intimnih misli i osjećanja, stavova, koji možda i nisu popularni, i koji nam mogu možda sjebat reputaciju u real life-u, a ovdje to nije problem, jer smo ipak, donekle anonimni.

Pa eto, lepo si rekao. To je onaj fazon da ćeš pre da se otvoriš i izjadaš čoeku u vozu kog prvi put u životu vidiš (a koji možda pre nego što je počeo da sluša tvoje jadikovanje silovao mladi bračni par iz susednog kupea), nego nekim prijateljima. A i ja par puta postovah, da mi verovatno ne bi bio zanimljiv sajt, da nisam anoniman. Mada, sve manje mi i ovako zanimljiv, hihihi.

2. Nemam ja, ali gledaju ostale reakcije, nisam se lepo izrazio..

Pa realno, svi gledaju postere i reakcije. I oni koji imaju akaunt na Vukajliji, i oni koji nemaju.

3. Devojke ne znaju, jer da me vide da pisem i ucestvujem s vama u diskusijama gde pisemo istinu o njima ima se naljute odma, mada prece ili kasnije ja saznam ako me vara i nema sta vise tada da se objasnjavam vise.Onaj ko je posten drugar prema meni jedino takodje zna da sam na Vuki a od nepostenog samo ako ce menja svoje lose osobine moze da zna sam na Vuki al pre toga mora mu se zamerim svakakoj.

4. vukajlija je pre par godina dobila status kao i krstarica, nesto sto su koristili ljudi do 2012. otprilike koristili, kao i 9gag

5. Моји пријатељи не знају ни да постоји Вукајлија.
    Једино брат и рођак су чули само да постоји један шаљиви сајт, али можда су ушли 3 пута за живота.

6. pa otprilike, samo kazu a tamo su neki posteri bili kao

7. Pazi sad magiju, Histerisha. Jedna reč- Shvatam.

8. Kramponom, Vi ste, po Vašem sopstvenom priznanju, homoseksualac?

Ne zna niko od prijatelja. Da saznaju, mislim da bi mi pred nekima bilo glupo, a pred nekima bih se "ponosio" (ne baš ponosio, al ne znam drugi termit da nađem). To je onaj fazon da ćeš pre da se otvoriš i izjadaš čoeku u vozu kog prvi put u životu vidiš (a koji možda pre nego što je počeo da sluša tvoje jadikovanje silovao mladi bračni par iz susednog kupea), nego nekim prijateljima. hihihi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.