Muzički najkvalitetniji domaći bend ikad?

1. Yu grupa napravi pjesmu uz koju se smuvalo vise picke nego uz bilo koju drugu pjesmu.

2. Чисто сумњам да си наслушао Ју групе довољно, онда. Радови 73-77. Задаци и за Точка и Брегу. Зајеби од злата јабуку и надаље, после поновног уједињења.

I više nego dovoljno sam ih se naslušao. Da budem iskren, najviše mi se svidelo ono što su sa onim mlađanim jaranom radili, a i to ne bih mogao da slušam više od pola 45 minuta u toku jednog meseca.

I, ne moraš non-stop fejspalmovati.

Ali, to je tako u celom svetu. Rok kao rok umire ide se u neke ekstremnije varijante..

Ooooo, velika greška, velika. To oko umiranja roka je tako prečesto ponavljano. Toliko dobrih rok bendova postoji danas u svetu i poznati su, ali ljudi ne guglaju dovoljno.

3. Rok kao rok umire

Ko kaže da je umro ? Pa pogledaj šta nas je rokera samo na ovoj temi.

http://www.floozeesdoozees.com/WordPress/wp-content/uploads/wpsc/product_images/rockandrollneverdie.jpg

4. Ooooo, velika greška, velika. To oko umiranja roka je tako prečesto ponavljano. Toliko dobrih rok bendova postoji danas u svetu i poznati su, ali ljudi ne guglaju dovoljno.

Слажем се. Једина разлика је што их не пласирају на насловне као некада. А да има бендова има. И то врхунских.

МАДАМ ЕДИТ: Само што рок више није мејнстрим као што је некада био. Једноставно се сад нешто друго форсира. Вероватно нешто исплативије.

5. Да јеси не би написо то што си написао. Јер сам сигуран да би умео да препознаш квалитет. Или немаш слуха за такву музику.

Риф сличан оном који ће 6 година касније одсвирати Ангус Јанг у Лет дер би рок.

http://www.youtube.com/watch?v=_vRlswg2Cmo&feature=related

6. Само што рок више није мејнстрим као што је некада био. Једноставно се сад нешто друго форсира. Вероватно нешто исплативије.

Zarađuju neki crnci što prave neku kompjutersku muziku koja traje do sledećeg četvrtka , barem koliko sam ja uspio da zapazim. Igra se uz te lasere , vole kurve to. Ali ko što rekoh

http://www.buddyhollylives.info/media/1050863.jpg

FUCK YEAH !

7. Otkad postoji ukus za određenu vrstu muzike?

8. Да јеси не би написо то што си написао. Јер сам сигуран да би умео да препознаш квалитет. Или немаш слуха за такму музику.

Uh, izvini molim te što ne volim bend koji ti mnogo voliš i ceniš. Izvini i što ih nisam slušao dovoljno (po tvojim standardima). Jeste, ja sam nemač pojma, nemam sluha, a ti sve znaš. Nek su kvaliteni koliko god hoće, ja imam svoje mišljenje (kao što ti imaš svoje) i to neće ništa promeniti. Meni su oni jebeni Dejan Cukić i tako će uvek biti. Smaraju me isto koliko me smara i Galija.

I Black Sabbath je dobar bend, ali je Ozi jedan od najiritantnijih pevača i pojava i organski ga ne podnosim.

9. Реме

Otkad postoji ukus za određenu vrstu muzike?

Znaš kako Reme - mora da postoji. Nije dovoljno da kažeš svoje mišljenje i da diskutuješ o tome, već moraš da opljuješ po tuđem "muzičkom ukusu" i da pokažeš da je tvoj sagovornik jedan nemač pojma jer kako on (za boga miloga) može da ne voli tako nešto?

10. Добра страна Чорбе је та што је Бора могао да напише текст на било коју тему, и то је радио фантастично. Од Остани ђубре до краја, преко Немој да кажеш моме дечку и Причи о Жики Живцу до још Једна цигарета пре спавања. Његов текст може да оспори само идиот, који се разуме у музику, као ја у виолину. Е сад, да једе говна и да можда мало претерује са глупим форама, то стоји. Али квалитет постоји.

11. Не пали се Циклоне. Што мораш да будеш јебени дркош увек и да доказујш нешто. Лепо ћаскамо.

Otkad postoji ukus za određenu vrstu muzike?

Како на ово да одговори човек? :)
    Неки људи воле психоделуји у сматрају да је мелодед шит за изманипулисане клинце и клинцезе. Не капирају то. Немају слуха. Схватијо?
    Исто важи и обратно, њима си ову други смарачи... и тако даље и тако ближе и ајд наставите да се играте

12. Неки људи воле психоделуји у сматрају да је мелодед шит за изманипулисане клинце и клинцезе. Не капирају то. Немају слуха. Схватијо?

Не. Значи ја не волим Секу Алексић и онда ја немам слуха за ту музику? Не. Или имаш слуха или немаш слуха. Музички укус је потпуно друга ствар.

Ево баналан пример. Волим Мегађед, не волим Металику, да ли ја онда немам слуха за Металикину музику или ми се једноставно не свиђа њихов звук?

13. Не пали се Циклоне. Што мораш да будеш јебени дркош увек и да доказујш нешто. Лепо ћаскамо.

Izvini molim te, ali to drkoš zadrži za sebe. A, ovo za dokazivanje: ja apsolutno ništa nisam ni hteo da dokažem, samo sam iznosio svoje mišljenje, ali ti imaš potrebu da degradiraš svako mišljenje koje je kontra tvom. ja sam lepo napisao:

Nek su kvaliteni koliko god hoće, ja imam svoje mišljenje (kao što ti imaš svoje) i to neće ništa promeniti. Meni su oni jebeni Dejan Cukić i tako će uvek biti.

To je i više nego dovoljno.

14. Цик , ти си вечерас кренуо да се пофајташ са сваком особом на сајту лолок

15. Са ким је кренуо да се пофајта? :) Ја баш видим Циклона како смирује страсти. Али Реално. :)

16. Иди на разноразна питања , спрема се велика бура лолок

Ал ајде да не буде офтопик

http://www.youtube.com/watch?v=33ma935ULgg&feature=related

И идем сад , поздрав рокери :3 !

17. SherlockHolmes221B

Цик , ти си вечерас кренуо да се пофајташ са сваком особом на сајту лолок

Fajt? FAJT??? Znači, trebalo bi da jebem arčerski da moj "nastup" ne bi bio fajterski? Dobro, primljeno k znanju.

18. Fajt? FAJT??? Znači, trebalo bi da jebem arčerski da moj "nastup" ne bi bio fajterski? Dobro, primljeno k znanju.

Ето , и ако си ми реално поред Смарета и некад Мулуце омиљени мод , све бре некако превише строго примаш к знању.Опуштено брате , попиј неко ладно пиво , укључи Хендрикса и тако то..

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.