Najbolji koncert u životu

1. Celte jel si bio sa rasnim, dzankijem i kornelijem?

2. Manu Čao u Hali sportova prošle mislim godine, razvalio je.

3. Jebati ga divljalo se uz prodidži na ekzitu bash bash 2007-e godine. Ispostavilo se da se masa bash lozhi pa sad dolaze svake druge godine..

Od vechih koncerata koji to nisu bio sam na pepersima koje sam i prestao da slusham posle onog govneta u Indiji.

Vishe ne idem na koncerte

4. rasni idi slushaj linkin park

5. Najbolji koncert- ovaj sad zadnji Ceca na ušću.

6. Nije bio loš ni neki kad je Vlado Georgijev bio u Herceg Novom, al to nisam imao kartu pa sam slušao iz bine.

7. ух на колико сам концерата био и колико сам пара пуко на карте, путовања и све то, могао сам поршеа да купим
    не могу да се одлучим за један зато што ми је после сваког концерта баш тај најјачи до тада, тако да је то све субјективно и сваки је драг и значајан у одређеном периоду ћивота, да се тако дипломатски изразим лоло
    ал ево неких:

- мејдени на сајму
    - продиџи на егзиту
    - умек на плажи у будви, пре једно 10 година фазон, врхунско партијање
    - лукас у трокадеру
    - металика на ушћу
    - карл кокс б2б грин велвет, терало нас обезбеђење у 8 ујутру фазон
    - мирослав илић у гучи

у суштини битно само да је ФЛЕГШИП

ЕДИТ: заборавих рамштајн јебени у арени, преконцерт

8. B- карл кос б2б грин велвет, терало нас обезбеђење у 8 ујутру фазон

Koliko je debela crna svinjan otkinula, i sam uvod pre njega - leftfield

9. си био? на коју фору, зар нису такви фестивали 18+ а то је било пре једно 6, 7 год фазон

10. - мирослав илић у гучи

Prosle godine?

11. Da l' ste bre realni sa Karlom Koksom i najboljim koncertom na kom ste bili?? Yar i ti, brate Šomy?? :'(

12. Makar se nadam da nije zbog muzike

13. Motorhead, u Glazgovu, 2007.

14. ШОМИ БРАТ ФЛЕГШИПУЈЕ

15. па због због свега, концерт није пуко извођење песама, то могу и гајби да слушам лоло добар је ђембели да се не лажемо, немој тужан бити :/
    не пап, пре пар година оно кад је био

16. ok somi. Ja bio prosle godine...

17. САЧЕ У СУБОТУ БИТИ ХАОС НА КАЛЕМЕГДАНУ

БИЧЕ И КАД ДОЂЕ ПОЛВАНДАЈК

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.