Najbolji koncert u životu

1. SVAKI KONCER ACE LUKASA

2. SVAKI KONCER ACE LUKASA

A je l' neofolkerima dele po lajnu belog uz kartu, ili svaki mora da se snađe za drogu sam?
    EDIT Il je stoka koja se drogira samo pevač, a publika sve fini momci i devojke? Ne znam, nije mi jasno.

3. Violent Femmes, SKC, 2004
    zavidim

A tad je baš bilo genijalno, svirali u bašti, i odjednom line kiša... a niko da se skloni, tu i tamo samo neki kišobran, svi mokri do kože... a oni počinju "I hear the rain". Sad se naježim kad se setim :)

4. Stoka koja se drogira su metalike. OPAAA

5. Stoka koja se drogira su metalike. OPAAA

ZNAČI ACA LUKAS = METALIKA
    Preporuči mi onda nešto od Lukasa, al da bude kao det ili treš, a ne ono, neki spid ili hevi, ne daj bože svit.

6. Дубиоза дефинитивно! Онај у хали на НБГД-у је био супер, али и на сваком бир фесту разбију.

7. A tad je baš bilo genijalno, svirali u bašti, i odjednom line kiša... a niko da se skloni, tu i tamo samo neki kišobran, svi mokri do kože... a oni počinju "I hear the rain". Sad se naježim kad se setim :)

AAAAAA
    :)

8. Pink Floyd - The Wall, u Areni, u Beogradu

9. Svaki koncert Dragane Mirkovic

10. Nick Cave Exit 2013. i nadam se Einstürzende Neubauten 2015. u Šibeniku.

11. Бренд Њу Хевиз на Демофесту, Бања Лука, прошле године

12. Iščitam temu,skontam moj post na prvoj stranici. Dakle, Mejdeni na sajmu 2007. Da li što sam bio mlad i naložen, da li su oni stvarno ubitačno svirali, više ne znam ni sam, al znam da još nisam bio na koncertu koji je tako jak utisak ostavio na mene. Čekam Fejtlesa i Manua na exitu ove godine, ozbiljno se nameću kao kandidati za najbolje koncerte ikad

13. ne mogu da odlucim, retko koji pamtim onako u detalje,
    ali metalika za sada, i pred sa prodidzijem su mi na vrhu liste.
    na metalici ej najbolji utisak bio kad su poceli da przhe ''one'' i zeleni laseri preko celog usca. premotati na 1h i 42min.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wem-1FPQpiU

i prodedje zbog preterano dobre shutke tokom celog nastupa

edit: i dipes mod , njih sam pratio u begeu i u ceskoj, u pragu.
    kod nas je bilo daleko bolje. u pragu su poceli tokom jebenog dana da sviraju, i samo par pesama odsvirali kda je pao mrak i bio full efekat. shitcina.

14. mislim ovaj
    https://www.youtube.com/watch?v=laQg_uNkRcI

sto je zanimljivo jer nesto posebno i ne volim daunovce, al generalno berlineri su zanimljivi ljudi da odes na koncert snjima, lokacija fina, a sutka bila od pocetka bine pa do kraja dole gde je ravno i to na svakoj pesmi, i ne bas lagano, al opet relativno ok a ne ko kod nas da nisi bas siguran dal ces ziv dizadjes.
    valjda zato sto generalno manja guzva i lako se izlazi iz sutke ako ti nije bas ok :)

15. evo jedan stidljivi lol

16. a jebi ga, nekad se vise stvari poklope i nije ni bitno kog slusas :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.