A je l' neofolkerima dele po lajnu belog uz kartu, ili svaki mora da se snađe za drogu sam?
EDIT Il je stoka koja se drogira samo pevač, a publika sve fini momci i devojke? Ne znam, nije mi jasno.
A tad je baš bilo genijalno, svirali u bašti, i odjednom line kiša... a niko da se skloni, tu i tamo samo neki kišobran, svi mokri do kože... a oni počinju "I hear the rain". Sad se naježim kad se setim :)
A tad je baš bilo genijalno, svirali u bašti, i odjednom line kiša... a niko da se skloni, tu i tamo samo neki kišobran, svi mokri do kože... a oni počinju "I hear the rain". Sad se naježim kad se setim :)
Iščitam temu,skontam moj post na prvoj stranici. Dakle, Mejdeni na sajmu 2007. Da li što sam bio mlad i naložen, da li su oni stvarno ubitačno svirali, više ne znam ni sam, al znam da još nisam bio na koncertu koji je tako jak utisak ostavio na mene. Čekam Fejtlesa i Manua na exitu ove godine, ozbiljno se nameću kao kandidati za najbolje koncerte ikad
ne mogu da odlucim, retko koji pamtim onako u detalje,
ali metalika za sada, i pred sa prodidzijem su mi na vrhu liste.
na metalici ej najbolji utisak bio kad su poceli da przhe ''one'' i zeleni laseri preko celog usca. premotati na 1h i 42min.
https://www.youtube.com/watch?v=Wem-1FPQpiU
i prodedje zbog preterano dobre shutke tokom celog nastupa
edit: i dipes mod , njih sam pratio u begeu i u ceskoj, u pragu.
kod nas je bilo daleko bolje. u pragu su poceli tokom jebenog dana da sviraju, i samo par pesama odsvirali kda je pao mrak i bio full efekat. shitcina.
sto je zanimljivo jer nesto posebno i ne volim daunovce, al generalno berlineri su zanimljivi ljudi da odes na koncert snjima, lokacija fina, a sutka bila od pocetka bine pa do kraja dole gde je ravno i to na svakoj pesmi, i ne bas lagano, al opet relativno ok a ne ko kod nas da nisi bas siguran dal ces ziv dizadjes.
valjda zato sto generalno manja guzva i lako se izlazi iz sutke ako ti nije bas ok :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
SVAKI KONCER ACE LUKASA
A je l' neofolkerima dele po lajnu belog uz kartu, ili svaki mora da se snađe za drogu sam?
EDIT Il je stoka koja se drogira samo pevač, a publika sve fini momci i devojke? Ne znam, nije mi jasno.
zavidim
Stoka koja se drogira su metalike. OPAAA
ZNAČI ACA LUKAS = METALIKA
Preporuči mi onda nešto od Lukasa, al da bude kao det ili treš, a ne ono, neki spid ili hevi, ne daj bože svit.
Da.
Дубиоза дефинитивно! Онај у хали на НБГД-у је био супер, али и на сваком бир фесту разбију.
AAAAAA
:)
Pink Floyd - The Wall, u Areni, u Beogradu
https://www.youtube.com/watch?v=thfWg3wxHnE
Svaki koncert Dragane Mirkovic
Nick Cave Exit 2013. i nadam se Einstürzende Neubauten 2015. u Šibeniku.
Бренд Њу Хевиз на Демофесту, Бања Лука, прошле године
Iščitam temu,skontam moj post na prvoj stranici. Dakle, Mejdeni na sajmu 2007. Da li što sam bio mlad i naložen, da li su oni stvarno ubitačno svirali, više ne znam ni sam, al znam da još nisam bio na koncertu koji je tako jak utisak ostavio na mene. Čekam Fejtlesa i Manua na exitu ove godine, ozbiljno se nameću kao kandidati za najbolje koncerte ikad
ne mogu da odlucim, retko koji pamtim onako u detalje,
ali metalika za sada, i pred sa prodidzijem su mi na vrhu liste.
na metalici ej najbolji utisak bio kad su poceli da przhe ''one'' i zeleni laseri preko celog usca. premotati na 1h i 42min.
https://www.youtube.com/watch?v=Wem-1FPQpiU
i prodedje zbog preterano dobre shutke tokom celog nastupa
edit: i dipes mod , njih sam pratio u begeu i u ceskoj, u pragu.
kod nas je bilo daleko bolje. u pragu su poceli tokom jebenog dana da sviraju, i samo par pesama odsvirali kda je pao mrak i bio full efekat. shitcina.
mislim ovaj
https://www.youtube.com/watch?v=laQg_uNkRcI
sto je zanimljivo jer nesto posebno i ne volim daunovce, al generalno berlineri su zanimljivi ljudi da odes na koncert snjima, lokacija fina, a sutka bila od pocetka bine pa do kraja dole gde je ravno i to na svakoj pesmi, i ne bas lagano, al opet relativno ok a ne ko kod nas da nisi bas siguran dal ces ziv dizadjes.
valjda zato sto generalno manja guzva i lako se izlazi iz sutke ako ti nije bas ok :)
Joj blamčine
sto bre?
evo jedan stidljivi lol
a jebi ga, nekad se vise stvari poklope i nije ni bitno kog slusas :)